Γιορτή με συναίσθημα!

Είναι γεγονός ότι φιέστα με φιέστα έχει διαφορά. Και η χθεσινή του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη έκανε πράγματι την διαφορά. Το γιατί είναι τόσο απλό όσο δεν φαντάζονται οι διοργανωτές ανάλογων εκδηλώσεων.

Απλά γιατί έβγαλε συναίσθημα! Γιατί άγγιξε τον κόσμο και μέσα στο γήπεδο και μέσα από την μετάδοση της Nova.
Μεγάλος πρωταγωνιστής και κεντρικό πρόσωπο της εορταστικής βαρδιάς ήταν ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ένας από τους λίγους, αν όχι ο πρώτος προπονητής, που έγινε σύνθημα στα χείλη των ερυθρόλευκων οπαδών.

Η συγκίνησή του, τα δάκρυά του μέσα στον αγωνιστικό χώρο και η ενέργειά του να κρατήσει ο ίδιος την φωτογραφική του μηχανή και να διαλέξει ποιες στιγμές θα διατηρήσει για πάντα στο άλμπουμ της ζωής του, τον ανέδειξαν ως τον άνθρωπο της βραδιάς.

Δεν ήταν όμως, μόνο αυτός. Ήταν το απόλυτα οικογενειακό κλίμα που απέπνεε η ομάδα. Πολλοί από τους φιλάθλους πήγαν στο Καραϊσκάκη οικογενειακώς. Οι παίκτες πανηγύρισαν τα τρόπαια σαν μικρά παιδιά μαζί με τα παιδιά τους. Ανεξάρτητα αν με κάποιους οι δρόμοι της ομάδας θα χωρίσουν.

Οι βετεράνοι που έπαιξαν νωρίτερα, οι πιτσιρικάδες των ακαδημιών που κλώτσησαν για πρώτη φορά την μπάλα μέσα στο γήπεδο της μεγάλης ομάδας, το χειροκρότημα που πήρε και ανταπέδωσε ο Ερυθρός Αστέρας, αλλά και οι παραδοσιακές μαντινάδες του Μανώλη Κονταρού, που ανάγκασαν ακόμα και τον Καζίμ Ρίτσαρντς να το ρίξει στο χορό, συνέθεσαν ένα σκηνικό που δεν το είχαμε συνηθίσει σε ανάλογες περιπτώσεις.
Αυτή την φορά λοιπόν, δεν έτυχε, πέτυχε! Ο Ολυμπιακός διοργάνωσε μια εκδήλωση επιπέδου την οποία χάρηκε ο κόσμος του και ενδεχομένως και αρκετοί ουδέτεροι που την είδαν από την τηλεόραση.

Τώρα υπάρχει η υποχρέωση στην Αυστραλία και μετά η πολλή δουλειά για τις προσεκτικές επιλογές ενόψει της νέας περιόδου. Η μετά Βαλβέρδε εποχή αφήνει έτσι κι αλλιώς βαριά κληρονομιά!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.