Η Εθνική έχει τερματοφύλακα!

Το γεγονός ότι τα play offs της εφετινής σεζόν κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων ως το τέλος τους το αφήνω σήμερα στην άκρη γιατί έτσι κι αλλιώς η αγωνιστική κατάσταση των ομάδων πρόδιδε ότι δεν υπήρχε το απόλυτο φαβορί.

Το γεγονός ότι τα play offs της εφετινής σεζόν κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων ως το τέλος τους το αφήνω σήμερα στην άκρη γιατί έτσι κι αλλιώς η αγωνιστική κατάσταση των ομάδων πρόδιδε ότι δεν υπήρχε το απόλυτο φαβορί.

Ακόμα κι ο Παναθηναϊκός, που ξεκίνησε με +4 βαθμούς από τους υπόλοιπους, έφτασε να κυνηγάει τον ΠΑΟΚ στην βαθμολογία. ʼλλο αν ο Νίνης είχε διαφορετική άποψη στο Περιστέρι και θέλησε να κάνει δώρο στην ομάδα του ένα σημαντικό τρίποντο πριν της πει «ciao» και αναχωρήσει για την Πάρμα.

Όπως και να έχει πάντως, το ντέρμπι Παναθηναϊκού-ΑΕΚ θα είναι την Κυριακή 20 Μαϊου ο τελικός του ελληνικού Τσάμπιονς Λιγκ, σχεδόν 24 ώρες μετά το πραγματικό τελικό της διοργάνωσης στο Μόναχο (Τσέλσι-Μπάγερν).

Το πιο σημαντικό στοιχείο που κρατάω από την διαδικασία αυτού του μίνι πρωταθλήματος είναι ότι η Εθνική ομάδα έχει πλέον τερματοφύλακα. Κι αυτός λέγεται Δημήτρης Κωνστντόπουλος.
Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ κράτησε το μηδέν σε δύο μεγάλες φάσεις του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. Στο τετ-α-τετ του Νιμανί στο α΄ ημίχρονο και στην κεφαλιά του Ίβιτς στο β΄. Ο Φερνάντο Σάντος ήταν στο γήπεδο και τον παρακολούθησε. Νομίζω ότι την Πέμπτη θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή για την προετοιμασία ενόψει του Euro 2012.

Θεωρώ ότι ο Κωνσταντόπουλος το δικαιούται, όχι γιατί ήταν καλός σε όλα τα ματς των play offs ως τώρα, αλλά γιατί ΣΗΜΕΡΑ είναι στην καλύτερη κατάσταση από κάθε άλλο Έλληνα τερματοφύλακα.

Αν λοιπόν, ο Διονύσης Χιώτης με την εξαιρετική χρονιά στον ΑΠΟΕΛ και ο Αλέξανδρος Τζόρβας με την μέτρια χρονιά στην Παλέρμο είναι ήδη στην προεπιλογή του Πορτογάλου ομοσπονδιακού τεχνικού, ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος φαντάζει στα μάτια μου ως βασικός στα γήπεδα της Πολωνίας.

Φυσικά και ο Σάντος είναι ο μόνος αρμόδιος, αλλά η θέση του τερματοφύλακα είναι ευαίσθητη και αυτή που πονοκεφαλιάζει περισσότερο τον εκλέκτορα της ομάδας. Και τούτο γιατί ο Παναθηναϊκός που είχε Τζόρβα, Καπίνο, Καρνέζη και Κοτσόλη, τους χρησιμοποίησε όλους και μπέρδεψε τον Σάντος.

Από την άλλη, ο Σηφάκης έμεινε εκτός μάχης τη μισή σεζόν, λόγω τραυματισμού, ενώ ο Χαλκιάς κέρδισε αργά τη θέση του βασικού στον ΠΑΟΚ. Και στο ΟΑΚΑ, ενώπιον του Σάντος «πρόσφερε» το 1-0 στον Λυμπερόπουλο. Για μένα ο Κωνσταντόπουλος έχει κερδίσει τη θέση ή τουλάχιστον δικαιούται να την διεκδικήσει.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.