Θωμάς και Ντέμης μαζί στην ΑΕΚ

Η κίνηση του Θωμά Μαύρου δεν μπορεί παρά να είναι αξιέπαινη. Μόνο ως προσπάθεια και ως σκέψη αυτή η τεράστια μορφή της ΑΕΚ βγαίνει μπροστά και επιχειρεί να συμβάλει με όποιες δυνάμεις διαθέτει στη διάσωση της ομάδας.

Το θέμα για τον σούπερ σκόρερ της Ένωσης και του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι ότι στην κατάσταση που βρίσκεται σήμερα η ομάδα χρειάζεται όσο τίποτα άλλο να γίνει πραγματικότητα το σύνθημα «ποιος, ποιος, ποιος, ο Μαύρος ο Θεός»!
 
Διότι ο Μαύρος για να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες του εγχειρήματος πρέπει να πετύχει σε σύντομο χρονικό διάστημα ότι κι ένας… μικρός Θεός!
 
Να βρει σε 15 ημέρες ένα ποσό 4 εκατομμυρίων ευρώ για να τακτοποιήσει την εφορία και να μη χάσει η ΑΕΚ την υπαγωγή της στο άρθρο 44. Να πείσει τον κόσμο να αγοράσει τα εισιτήρια διαρκείας της νέας περιόδου. Να βρει τρόπο να ρίξει το μπάτζετ της ομάδας από τα 7 στα 4 με 4,5 εκ. ευρώ το χρόνο. Και φυσικά να εμπνεύσει!
 
Το τελευταίο είναι και το πιο δύσκολο κομμάτι της συνολικής προσπάθειας του Μαύρου. Γιατί όλοι αναρωτιούνται: Πώς θα πετύχει ο Μαύρος εκεί που δεν μπόρεσαν ο Νικολαϊδης, ο Νοτιάς, ο Παππάς, ο Αδαμίδης, ο Δημητρέλος, οι supporters, το θεμέλιο 21 και τόσοι άλλοι;
 
Δεν ξέρω αν είναι έτσι, αλλά η όποια προσπάθεια του Θωμά Μαύρου μπορεί να αποτελεί και την τελευταία ευκαιρία της ΑΕΚ να μείνει ζωντανή. Θεωρώ όμως, ότι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να είναι ΜΟΝΟΣ.
 
Ο Μαύρος είναι μια εμβληματική φυσιογνωμία της ΑΕΚ. Τέτοια είναι και ο Ντέμης Νικολαϊδης. Μιλάμε για δύο προσωπικότητες με μεγάλη δυναμική που μπορούν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να εμπνεύσουν τους φίλους της Ένωσης, αλλά και το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας.
 
Το θέμα είναι ότι κάποιος από τους δύο πρέπει να κάνει το πρώτο βήμα για την συνάντηση, την συνεννόηση και την κατάρτιση του τελικού σχεδίου. Στη σημερινή ΑΕΚ δεν ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.
 
Ο Ντέμης μόνος του έκανε κάποιες κινήσεις και εξασφάλισε ορισμένα χρήματα. Ο Μαύρος από μόνος του είναι πιθανό να καταφέρει το ίδιο.
 
Στην σημερινή ΑΕΚ όμως, «η ισχύς εν της ενώσει» είναι το μόνο δεδομένο που πρέπει να εξετάσουν όλες οι πλευρές που έχουν τη διάθεση να εμπλακούν και να βοηθήσουν.
 
Κάθε ημέρα που περνάει είναι πολύτιμη. Μαύρος και Νικολαϊδης πρέπει να καθίσουν άμεσα στο ίδιο τραπέζι. Μαζί θα καταφέρουν περισσότερα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.