Εύθραυστες έδρες, υπερβολικές αξιώσεις

Οι έδρες... τρίζουν και καταλύονται! Η 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος απέδειξε ότι τα κάστρα πέφτουν από μέσα, αφού από τα 7 ματς του Σαββατοκύριακου μόνο ο Ολυμπιακός κατάφερε να κερδίσει στο γήπεδό του κι αυτός δύσκολα.

 
Τρία «διπλά» και τρία «Χ» σε 7 ματς είναι μια σχετικά σπάνια «επίδοση» σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα.
 
Όσο κι αν κάποιες ομάδες στη Σούπερ Λίγκα θεωρούνται φαβορί έναντι των άλλων το εφετινό επίπεδο των ομάδων διαφοροποιεί τις ισορροπίες.
 
Για παράδειγμα ο ΠΑΟΚ ήταν το φαβορί με τον ΟΦΗ κι ο Ατρόμητος με την Βέροια, όπως και ο Παναθηναϊκός με την Ξάνθη. Οι δύο πρώτες ομάδες όμως, έμειναν στην ισοπαλία και μόνο ο Παναθηναϊκός κατάφερε να δικαιολογήσει τον τίτλο του φαβορί.
 
Αντίθετα ΑΕΚ και ʼρης, που έπαιζαν με την πλάτη στον τοίχο, έχασαν εύκολα τους βαθμούς μέσα στην έδρα τους. Από την Κέρκυρα η Ένωση και από το νεοφώτιστο Πλατανιά ο ʼρης.
 
Για τον Πανιώνιο το «διπλό» στα Γιάννινα επιβεβαίωσε την σοβαρή δουλειά που γίνεται στη Νέα Σμύρνη από τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο. Είναι ίσως, η πρώτη φορά μετά από χρόνια που ένας πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού κάνει τόσο εντυπωσιακό ξεκίνημα ως προπονητής.
 
Για τον Ολυμπιακό η νίκη επί του Αστέρα ήταν το μόνο ζητούμενο μετά από τρία δυνατά ματς σε μία εβδομάδα (Ατρόμητος, ʼρσεναλ, Αστέρας). Γι  αυτό όσο κι αν η εικόνα στα τελευταία 12 λεπτά του ματς ήταν κακοί για τους πρωταθλητές, οι έντονες αποδοκιμασίες από τον κόσμο δεν δικαιολογούνται.
 
Τι πρέπει να κάνουν δηλαδή οι φίλαθλοι της ΑΕΚ και του ʼρη; Ή ακόμα κι εκείνοι του Παναθηναϊκού; Να μη ξαναπατήσουν στο γήπεδο;
 
Είναι αφύσικο να αξιώνεις από μία ομάδα να κερδίζει συνέχεια και να το κάνει και με καλή απόδοση και με πολλά γκολ, όπως αξιώνουν από τον Ολυμπιακό οι οπαδοί του.
 
Το 6Χ6 είναι ένα μαξιλάρι ασφαλείας για τους ερυθρόλευκους που έτσι κι αλλιώς διαθέτουν τις περισσότερες και καλύτερες επιλογές στο έμψυχο δυναμικό τους από κάθε άλλο αντίπαλο σήμερα στην κατηγορία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.