Οι παράγοντες… πρόλαβαν τους Μάγια!

Πριν έρθει το τέλος του κόσμου, που σύμφωνα με τους Μάγια προσδιορίζεται για αύριο 21/12/12, μεταξύ 03:33 τα ξημερώματα και 12:12:12 το μεσημέρι, οι Έλληνες παράγοντες αποφάσισαν να τους προλάβουν και να… τελειώσουν το ποδόσφαιρο της χώρας πριν χάσουν τη σειρά τους από μια ενδεχόμενη παγκόσμια καταστροφή!

Πρόκειται για ιδανικούς αυτόχειρες και στον Παναθηναϊκό και στον Ολυμπιακό και στην ΑΕΚ και στην Παναχαϊκή και στην ΕΠΟ και όπου αλλού θέλετε. Διότι αν ψάξει κάποιος, θα βρει αρκετούς τέτοιους.

Στον Παναθηναϊκό, λοιπόν, η ομαδάρα που είναι καλύτερη ακόμα κι από τον Ολυμπιακό έγινε σε μία εβδομάδα ομαδίτσα και η διοίκηση αποφάσισε την διάλυσή της.

Να φύγουν οι «κακοί» παίκτες και ίσως και ο «κακός» προπονητής που τους στηρίζει. Και να μείνει τι βρε παλικάρια;

Στον Ολυμπιακό ενώ γνωρίζουν, όπως λένε, τον ηθικό αυτουργό των επεισοδίων του αγώνα με την Παναχαϊκή, εν τούτοις έπεσαν στην… παγίδα του, πήραν εισιτήρια κι έστειλαν 3.000 νοματαίους στην Πάτρα.

Αν δεν πήγαιναν οπαδοί του Ολυμπιακού, δεν θα γινόταν τίποτα και σήμερα θα μιλούσαν όλοι για την προκλητικά αδιάφορη στάση των καλοπληρωμένων παικτών του Ζαρντίμ και το πρόστιμο που θα έπρεπε να τους επιβληθεί γιατί μπήκαν στο γήπεδο ντυμένοι… Αγιοβασίληδες!

Στην Παναχαϊκή, οι φίλοι της ομάδας βίωσαν την καταδιωκτική μανία της διοίκησης κατά της «διαφθοράς» και το φυτίλι που άναψε φτάνει τώρα στο τέλος του, λίγο πριν ακουστεί η μεγάλη έκρηξη.

Στην ΑΕΚ, ενώ δεν έχουν μαντήλι να κλάψουν, κάνουν μεταγραφές και τα φαντάσματα του παρελθόντος επιστρέφουν για να πουν στους καταληψίες οπαδούς της ομάδας ότι ο Βιντιάδης δεν είναι «μαϊμού» επενδυτής, αλλά πράγματι ενδιαφέρεται να «σπρώξει» 15 εκ. ευρώ στην ομάδα, αλλά έχει μαζέψει μόνο 10 και του λείπουν τα άλλα πέντε!

Και οι ποδοσφαιριστές θα κάνουν Χριστούγεννα με τα χρήματα που συγκέντρωσε γι αυτούς η original, σε μια κίνηση ανθρωπιάς. 

Στην ΕΠΟ, συνεδριάζουν για τις αδειοδοτήσεις της νέας χρονιάς, ενώ θα έπρεπε να έχουν ξηλώσει ολόκληρη την ΚΕΔ που επιλέγει κάποιους Δημητρόπουλους για να βιάζουν όποτε γουστάρουν το υπέροχο άθλημα του ποδοσφαίρου, να διαλύουν το θεσμό του κυπέλλου και να εκθέτουν ομάδες όπως ο Ολυμπιακός.

Διότι αν κύριέ μου είσαι αδιάφορος όταν παίζεις ποδόσφαιρο, ο κάθε αντίπαλος μπορεί να έχει δικαίωμα στο όνειρο της επιτυχίας.ʼρα, είτε παίζεις σαν πραγματικός Ολυμπιακός και του στερείς το όνειρο ή αδιαφορείς και πέφτεις θύμα έκπληξης.

Το οποίο είναι προτιμότερο από το να πέσεις θύμα ενός προστατευτικού διαιτητή που σε εκθέτει και δημιουργεί για την ομάδα αντιστρόφως ανάλογα συναισθήματα από εκείνα που θα υποχρέωναν τον αντίπαλο να σε χειροκροτήσει.

Και οι Μάγια μπορεί να πάει ο μήνας 23 και να διαψευστούν. Το θέμα είναι τι θα κάνουν οι παράγοντες από τις 23 και μετά για να μην καταστραφεί ο χώρος που οι ίδιοι υπηρετούν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.