Οι 9 πρωταγωνιστές της αγωνιστικής

Είναι ίσως η πρώτη φορά εφέτος που μια αγωνιστική έχει τόσους πολλούς πρωταγωνιστές και το ρεπερτόριό της δεν εξαντλείται σε δύο-τρία πρόσωπα.

Ξεκινάω από τον Αντώνη Νικοπολίδη, που είναι αληθινός και είπε με σιγουριά ότι «μπορεί να μην είμαι αύριο στον Ολυμπιακό, αλλά κάποια στιγμή θα γίνω πρώτος προπονητής του».
 
Ο Αντώνης είναι δυνατός χαρακτήρας και ξέρει τι μπορεί να κάνει. Και αληθινός γιατί δεν κρύφτηκε: «Είχα άγχος. Το στομάχι μου είχε κολλήσει…», είπε παρά το γεγονός ότι κέρδισε 2-0 τον ΠΑΣ και θα μπορούσε να το… παίξει αλλιώς.
 
Πρωταγωνιστής χωρίς να είναι καν στο γήπεδο αναδείχθηκε και ο Βασίλης Τοροσίδης που ανακοίνωσε ότι το καλοκαίρι αναχωρεί για το εξωτερικό.
 
Σε πρώτο πλάνο και ο Αντώνης Πετρόπουλος. Δεύτερο συνεχόμενο γκολ σε ματς της ΑΕΚ και 4 πόντους σε μια ομάδα που έβλεπε τα δίχτυα με το… κυάλι.
 
Δυστυχώς από το ματς στο Βικελίδης (αρνητικός) πρωταγωνιστής ήταν ο Τάσος Κάκος που απέβαλε τους ποδοσφαιριστές του ʼρη και της ΑΕΚ για πλάκα! Όταν όμως, οι παίκτες σε αναδεικνύουν για 4η σερί χρονιά κορυφαίο διαιτητή, τότε μπορεί και να εμφανιστείς υπερβολικά αυστηρός χωρίς λόγο.
 
Για τον Δημήτρη Παπαδόπουλο ότι και να πεις είναι λίγο. Μετρά 8 γκολ σε 15 ματς όχι με τον Παναθηναϊκό ή άλλη τέτοιου τύπου ομάδα, αλλά με τον Πανθρακικό.
 
Για τον Ισπανό Φάμπρι, ούτε συζήτηση. Μπορεί να αποδειχθεί στον μεγάλο του Παναθηναϊκού για το υπόλοιπο της περιόδου. Μόνο που κάποιος πρέπει να του πει να είναι πιο συγκρατημένος γιατί σήμερα οι παίκτες του βρίσκονται στα όριά τους.
 
Ο Σάκης Τσιώλης, που κέρδισε και τον ΠΑΟΚ και οδηγεί τον Αστέρα Τρίπολης στα ψηλά πατώματα της Λίγκας.
 
Ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος, που έμεινε στο Ηράκλειο και βοηθά τον ΟΦΗ να μείνει στην κατηγορία, αφού σε κάθε ματς βγάζει λαγούς!
 
Και τέλος ο Χρήστος Πανόπουλος. Ο μεγαλομέτοχος της Ξάνθης έκανε άνω-κάτω το πρωτάθλημα αφού δήλωσε ότι στο τέλος του πρωταθλήματος θα υποβιβαστούν 3 ομάδες και όχι 2, με αποτέλεσμα να αρχίσουν όλοι να… ψάχνονται!
 
Ένα ψάξιμο που θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες, μέχρι να υπάρξει επίσημη τοποθέτηση για τη συμφωνία ΕΠΟ, Λίγκας, Football League και Πολιτείας για την αναδιάρθρωση, η οποία ακόμα δεν έχει πάρει σάρκα και οστά με τις υπογραφές όλων. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.