Και πώς να μπει έτσι στα πλέη-οφ;

Με τον Μίτσελ ο Ολυμπιακός μπορεί να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο από αυτό που είδαμε με τον Ζαρντίμ. Κι αυτό γιατί το υλικό υπάρχει. Αρκεί λοιπόν, να γίνει μια σωστή και ορθολογική διαχείριση.

Το αν αυτό μπορεί να συμβεί κατ΄ αντιστοιχία και με τον Παναθηναϊκό, που στα ματς με τον Ατρόμητο και τον Αστέρα έδειξε μεγάλη διάθεση, είναι κάτι που δεν μπορεί να προβλεφθεί.
 
Διότι πρόκειται για μια ομάδα που στην τελευταία ημέρα των μεταγραφών για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές δεν είναι ακόμα σίγουρη ότι έχει βρει ένα δεύτερο φορ πίσω από τον Τοτσέ.
 
Ο Φιγκερόα είναι στην Αθήνα, έκανε τις εξετάσεις του, πιθανότατα θα ανακοινωθεί σήμερα επισήμως, αλλά θέλει 40 ημέρες προετοιμασίας για να είναι έτοιμος. Αν ο Παναθηναϊκός δεν προλάβει το τρένο των πλέη-οφ, ο Φιγκερόα είναι ζήτημα αν θα αγωνιστεί σε 4-5 ματς.
 
Την στιγμή λοιπόν, που ο σχεδιασμός μιας ομάδας γίνεται αποκλειστικά με λογιστική διάθεση (σ. σ. κόβουμε απ΄ όπου μπορούμε), αποτελέσματα τύπου Ξάνθης δεν μπορούν να αποκλειστούν και στη συνέχεια.
 
Εκτός έδρας ο Παναθηναϊκός χρησιμοποιεί την ταχύτητα των πλαϊνών παικτών του για να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει. Στο γήπεδό του όμως, όπου είναι υποχρεωμένος να δημιουργήσει και να διασπάσει τις αντίπαλες άμυνες, ομάδες όπως ο Λεβαδειακός και η Ξάνθη χρησιμοποιούν το ίδιο σύστημα και κερδίζουν.
 
Αντίθετα, ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ και ο Αστέρας δεν τα κατάφεραν στο ΟΑΚΑ. Δεν ξέρω αν η επιστροφή στη Λεωφόρο θα το αλλάξει αυτό, αλλά προς το παρόν οι πράσινοι παίζουν στο Ολυμπιακό στάδιο.
 
Κατά τα λοιπά, η ΑΕΚ έκανε για πρώτη φορά εφέτος τρεις συνεχόμενες νίκες και δείχνει να ξεφεύγει από το άγχος του υποβιβασμού.
 
Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις επιτυχίες ανατρέποντας το σκορ με τον ΟΦΗ, κυρίως επειδή οι παίκτες του είχαν πάθος και έδειξαν αγωνιστικότητα κι όχι επειδή είχαν καθαρό μυαλό.
 
Μεγάλη νίκη για τον ΠΑΣ, που μπαίνει σε τροχιά πλέη-οφ, όπως και για τον Πανθρακικό που δείχνει συνέπεια στο γήπεδό του ακόμα και με στρωμένες αγωνιστικά ομάδες όπως ο Λεβαδειακός. 
 
Η 21η αγωνιστική ξεκαθάρισε εν μέρει την υπόθεση στην ουρά, αλλά έβαλε φωτιά για τις θέσεις που οδηγούν στα πλέη-οφ. Και ακολουθεί η 22η που είναι ακόμα πιο… hot με τα ματς που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμά της.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.