«Πλέη-ωχ» με το άλλο …σύστημα (4-3-3-2)

Όσοι υπολόγιζαν ότι τα εφετινά play offs της Superleague θα ήταν σκέτα «πλέη-ωχ!!!», λόγω της απουσίας του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, έπεσαν έξω.

Το 4-2-0-0 της βαθμολογίας πριν τη σέντρα της 1ης αγωνιστικής διαμορφώθηκε σε 4-3-3-2 με την λήξη των δύο πρώτων 90λεπτων σε Γιάννινα και Περιστέρι, με αποτέλεσμα τα πάντα να είναι ανοιχτά για την συνέχεια.

Ο ΠΑΟΚ εξακολουθεί να έχει το προβάδισμα, αλλά με εμφανίσεις τύπου Περιστερίου δύσκολα θα το διατηρήσει. Όταν ο Ιβάν Σαββίδης υποχρεώνεται να κατέβει στα αποδυτήρια της ομάδα του στο ημίχρονο για να αφυπνίσει… συνειδήσεις, εύκολα γίνεται αντιληπτό ότι πολύ γρήγορα μπορεί να χαθεί το άλλοθι της ευθύνης του Γιώργου Δώνη για την εικόνα του δικεφάλου.

Και μετά την κατάριψη ενός τέτοιου «ακλόνητου» φαινομενικά άλλοθι ο κάθε «κατηγορούμενος» έρχεται σε επαφή με την σκληρή πραγματικότητα.

Την ίδια στιγμή ο Ατρόμητος έρχεται με τον «δικό του άνθρωπο» από τα παλιά, τον Γιώργο Παράσχο, να βελτιώσει μια στρεβλή εικόνα ενός ολόκληρου πρωταθλήματος, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα να αποδείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει ακόμα και με 14-15 ποδοσφαιριστές.

Γιατί κακά τα ψέματα η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου είναι άξια συγχαρητηρίων για ότι έχει πετύχει μέχρι σήμερα και για την σημασία που δίνει στα play offs με τη νίκη της επί του Αστέρα, αλλά θα είναι πραγματικός άθλος αν αντέξει μέχρι την 3η αγωνιστική αυτού του «μίνι» πρωταθλήματος.

Όχι γιατί δεν έχει τα φόντα. Τα έχει και τα παραέχει. Αλλά γιατί έχει ελάχιστες εναλλακτικές λύσεις από το πάγκο της.

Τώρα, αν ήμουν Μίτσελ, θα ζητούσα να δω όλα τα DVD με τους αγώνες του Τόμας Ντε Βινσέντι, που μου «ανήκει» ως ποδοσφαιριστής και να σκεφτώ πως θα μπορέσω να τον βελτιώσω ώστε να παίξει από την αρχή τη νέας χρονιάς για πάρτι μου!

Ο Αργεντινός είναι καλή πάστα ποδοσφαιριστή, αλλά για να μη χαθεί στον ωκεανό που λέγεται Ολυμπιακός κάποιος πρέπει να του μάθει καλύμπι στα.. βαθειά. Κι αυτός είναι πρώτα ο Μίτσελ.

Ο Αστέρας, από την άλλη, επηρεάστηκε από τα γεγονότα του τελικού στο κύπελλο, αλλά πρέπει να τα αφήσει γρήγορα πίσω του, αν θέλει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη διοργάνωση που μόλις ξεκίνησε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.