Αλλάζει τα δεδομένα η εμφάνιση Γιαννακόπουλου

Ο Ανδρέας Σάμαρης, ο Νίκος Καρέλης, ο Μίροσλαβ Στοχ, ο Σωκράτης Διούδης, ο Βλάσης Καζάκης, ο Θανάσης Καραγκούνης και όλοι οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές της 12ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας ήταν πρόσωπα που ξεχώρισαν μέσα στα γήπεδα το Σαββατοκύριακο.

Στην πραγματικότητα όμως, ο αληθινός πρωταγωνιστής των τελευταίων 48 ωρών στο ποδόσφαιρο δεν ήταν παίκτης ή προπονητής, αλλά παράγοντας. Φυσικά και αναφέρομαι στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Το ενδιαφέρον του για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός διαφοροποιεί τα δεδομένα και δημιουργεί προσδοκίες όχι μόνο για τους φίλους του τριφυλλιού, αλλά για τους υγιείς φιλάθλους γενικότερα.

Και μόνο η σκέψη ότι τα επόμενα πρωταθλήματα μπορεί να έχουν εκτός από τον ισχυρό Ολυμπιακό του Μαρινάκη και τον βελτιωμένο ΠΑΟΚ του Σαββίδη, αλλά και τον αναγεννημένο Παναθηναϊκό του Γιαννακόπουλου και σε δύο χρόνια την ΑΕΚ του Μελισσανίδη (και με καινούργιο γήπεδο), εξιτάρει.

Από κάθε άποψη. Διότι μπορεί ο ανταγωνισμός των ισχυρών να βελτιώσει συνολικά την εικόνα του πρωταθλήματος, αλλά και μια ενδεχόμενη πόλωση σε επίπεδο οπαδών να προκαλέσει ακόμα και τρόμο.

Η οικογένεια Γιαννακόπουλου ήθελε να εμπλακεί με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός από το 1979, λίγο πριν το ποδόσφαιρο γίνει επαγγελματικό στην Ελλάδα.

Το σύνθημα «Παύλο Θεέ, πάρε την ΠΑΕ»,  ακουγόταν συχνά-πυκνά από τους οπαδούς της ομάδας όταν αυτή δεν πήγαινε όσο καλά θα ήθελε η εξέδρα, που γνώριζε ότι ο Γιαννακόπουλος είχε διεκδικήσει την ΠΑΕ από τον Γιώργο Βαρδινογιάννη και ήταν πάντα κοντά στο μπάσκετ και στον ερασιτέχνη.

Το «θέλω» του Παύλου έρχεται να πραγματοποιήσει τώρα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, που λογικά θα έχει και κάποια στήριξη από επενδυτές που μένει να αποκαλυφθούν σταδιακά, καθώς μαζί με τον μπασκετικό Παναθηναϊκό, θα πρέπει να λογαριάζει σε έξοδα περίπου 50 εκ ευρώ το χρόνο.

Ποσό πολύ σημαντικό για να το αναλάβει εξολοκλήρου ο όμιλος Γιαννακόπουλου.

Οι προσδοκίες για τους φίλους των πρασίνων φαίνεται πως διαφοροποιούνται. Αρκεί να υπάρχει υπομονή, αφού τίποτα δεν μπορεί να συμβεί από τη μία στιγμή στην άλλη.

Βεβαίως για να υπάρξει ένα καθ  όλα ελκυστικό προϊόν όλοι οι μεγάλοι του ελληνικού ποδοσφαίρου θα πρέπει να αποφασίσουν από κοινού ότι το 50-50 θα τηρείται χωρίς κανείς να κλείνει το. μάτι στο 55-45.

Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα υπάρχει νικητής και ο μόνιμος ηττημένος θα είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.