Τελικός αντί… προπόνησης σε 120 δευτερόλεπτα!

Πριν από τη σέντρα της 5ης αγωνιστικής στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ ο Ολυμπιακός ήξερε ότι με νίκη επί της Άντερλεχτ στο Καραϊσκάκη στις 10 Δεκεμβρίου θα είναι στους «16» της διοργάνωσης, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα σε Παρίσι και Βρυξέλλες.

Και βρίσκεται ακριβώς στον ίδιο παρανομαστή και μετά τα ματς σε «Παρκ Ντε Πρενς» και «Κονστάντ Βαν ντε Στοκ». Μόνο που όλα θα ήταν διαφορετικά αν και τα δύο ματς ολοκληρώνονταν ένα-δυο λεπτά νωρίτερα.

Στο 90΄ η Παρί παίρνει τη νίκη με 2-1 και στο 91′ η Μπενφίκα κερδίζει 2-3 την Άντερλεχτ. Με τα ματς στο 1-1 και 2-2 αντίστοιχα, ο Ολυμπιακός θα ήταν ήδη στους «16» και η 6η αγωνιστική θα ήταν μια αγωνιστική… προπόνησης για τους αναπληρωματικούς και των 4 ομάδων.

Μόνο που η 10η Δεκεμβρίου εξελίχθηκε πλέον σε βραδιά «τελικών» πρώτα για τον Ολυμπιακό και μετά για την Μπενφίκα, κόντρα στις αδιάφορες Άντερλεχτ και Παρί.

Κι αν η Παρί εμφανίζεται να είναι αληθινά αδιάφορη, η Άντερλεχτ μπορεί να θέλει να αποδείξει ότι δεν είναι η ομάδα που έχασε 0-3 από τους ερυθρόλευκους στο γήπεδό της.

Την ίδια ώρα οι πρωταθλητές Ελλάδας θα πρέπει να βρουν τρόπους να καλύψουν τα κενά των Μανιάτη στο κέντρο (τιμωρημένος) και του Μήτρογλου στην επίθεση (τραυματίας) που θα μείνει εκτός μάχης για τρεις εβδομάδες.

Και για όσους ξέρουν τον εφετινό Ολυμπιακό, η δυσκολία του Μίτσελ στην επιλογή των δύο παικτών που θα μπουν στη θέση των Μήτρογλου και Μανιάτη θα είναι μεγάλη.

Μπορεί ο Σαβιόλα να γίνει αντι-Μήτρογλου; Μπορεί ο Εντιγκά ή ο Γιαταμπαρέ να καλύψουν το πόστο του Μανιάτη; Οι απορίες θα μας λυθούν στις 10 Δεκεμβρίου.

Στο Παρίσι, πάντως και με αρκετούς ποδοσφαιριστές σε κακή βραδιά ο Ολυμπιακός μπόρεσε να κοιτάξει στα μάτια μια από τις πιο ακριβές ομάδες της Ευρώπης.

Αν ο Μήτρογλου, ο Μπόνγκ, ο Φουστέρ, ο Κάμπελ και οι τρεις αλλαγές (Βάις, Ντομίνγκεζ και Σαβιόλα) ήταν στα επίπεδα προηγούμενων εμφανίσεών τους, ο Ολυμπιακός είναι πιθανό να είχε πάρει ακόμα και το διπλό. Αλλά βοήθησαν λιγότερο από κάθε άλλη φορά.

Ωστόσο, το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός στάθηκε καλά στο Παρίσι (ακόμα και με 7 από τους 14 παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν σε μέτρια βραδιά) φανερώνει την ευρωπαϊκή αύρα της ομάδας του Πειραιά που χρονιά με τη χρονιά απλώνεται περισσότερο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.