Ο Βάις κι οι «μεταγραφές» Λαγού και Κάτσε!

Εντυπωσιακά δίχως άλλο τα αποτελέσματα σε Λιβαδειά, Τούμπα και Κομοτηνή με τα σκορ στο 4-3, 4-1 και 4-1 αντίστοιχα σε αυτή την 21η αγωνιστική.

Ωστόσο, το πιο εντυπωσιακό γεγονός ήταν η ξαφνική (για εμάς) μεταγραφή του Βλάντιμιρ Βάις στην Λεκβίγια του Κατάρ. Και λέω «για εμάς» γιατί είναι προφανές ότι ο ποδοσφαιριστής, ο μάνατζέρ του, ο Ολυμπιακός και ο Μίτσελ γνώριζαν ότι κάτι συμβαίνει αρκετά πιο νωρίς.

Έτσι, πριν καν γίνει το παιχνίδι του Ολυμπιακού στην Ξάνθη, ο Βάις παρουσιαζόταν στο Κατάρ από την Λεκβίγια. Μια ομάδα που ιδρύθηκε το 2009 και το 2011 απέκτησε το δικό της γήπεδο!

Είναι φανερό ότι οι παράγοντές της έχουν χρήματα να διαθέσουν. Όπως είναι φανερό ότι ο Ολυμπιακός είναι πλέον σε άλλο επίπεδο σε σχέση με το πάρε-δώσε των ποδοσφαιριστών.

Η διοίκηση του Βαγγέλη Μαρινάκη και οι επιλογές της στις θέσεις εκείνων που κλείνουν τα μεγάλα ντηλ (βλέπε Καρεμπέ και Ισά) δουλεύουν όπως οι μεγάλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι, οι οποίοι δεν έχουν το παραμικρό πρόβλημα να πουλήσουν παίκτες που ενδεχομένως η αποχώρησή τους θα στενοχωρούσε την εξέδρα.

Ο Βάις ξεκίνησε εντυπωσιακά στον Ολυμπιακό. Ξεχώριζε σαν τη μύγα μές στο γάλα σε όλα τα φιλικά του καλοκαιριού και τρέλανε την εξέδρα στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ με την Παρί.

Όταν πας να κατακτήσεις πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό, έχεις μπροστά σου την πρόκληση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στους «16» της διοργάνωσης και φεύγεις για το Κατάρ, τότε σημαίνει ότι «είναι πολλά τα λεφτά Βλάντιμιρ».

Και το πιθανότερο είναι πως το ίδιο συμβαίνει και για τον Ολυμπιακό.

Όταν λοιπόν, μοσχοπουλάς ποδοσφαιριστή σε λιγότερο από 7 μήνες, παίρνεις πίσω τον Μαρκάνο (έστω και δανεικό) και γενικά προετοιμάζεσαι για όλα, τότε έχεις αφήσει πίσω σου κάθε είδους παθογένεια από την ελληνική νοοτροπία περί μεταγραφών.

Είμαι βέβαιος ότι αν ο Μήτρογλου και ο Σιόβας δεν είχαν την ατυχία να τραυματιστούν, ίσως στην μεταγραφική περίοδο που διανύουμε να ήταν στις λίστες ομάδων του εξωτερικού. Και θεωρώ δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός θα είχε ήδη βρει τους αντικαταστάτες τους.

Μια και καταπιάστηκα με τον Βάις και την μεταγραφή του στην Λεκβίγια, οφείλω να πω ότι είναι επιτυχία για τον Παναθηναϊκό η επικείμενη συμφωνία του με τον Τάσο Λαγό, ενώ ακόμα μεγαλύτερη είναι η επιτυχία του Στέφενς στη «μεταγραφή» του Κάτσε στον ΠΑΟΚ, αφού με τον τρόπο του πέρασε τον παίκτη στη βασική ενδεκάδα του δικεφάλου, χωρίς ν’ ανοίξει μύτη!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.