Το ποδόσφαιρο των μεγάλων αντιθέσεων

Στον θαυμαστό κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου μπορείς να τα δεις και τα βιώσεις όλα!

Από τις γροθιές μεταξύ παικτών που τιμωρούνται με κίτρινη κάρτα, μέχρι τις ανακοινώσεις για ματς που αφορούν άλλες ομάδες κι από τις υπέροχες στιγμές υπέροχων ποδοσφαιριστών και ανθρώπων, όπως ο Μπεργκ και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, μέχρι το χειροκρότημα σε προπονητές που είναι πλέον αντίπαλοι της ομάδας σου, αλλά αναγνωρίζεις ότι την υπηρέτησαν με πάθος.  

Ο Τάσος Κάκος ψηφίζεται τα τελευταία πέντε χρόνια ως ο καλύτερος διαιτητής της Σούπερ Λίγκας από τους αρχηγούς των ομάδων. Κι όμως, σε δύο ντέρμπι μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού έχει επιτρέψει να παιχτεί μποξ, αγνοώντας τους κανονισμούς.

Μπορεί να είναι καλός διαιτητής, αλλά είναι φανερό ότι όταν παίζει με τον Ολυμπιακό θέλει να κάνει το… κομμάτι του. Και το κάνει σε βάρος του ποδοσφαίρου.

Φυσικά και όταν ο Ολυμπιακός βγάζει ανακοίνωση σε βάρος ενός διαιτητή που σφύριξε αγώνα του προκαλεί ένα σωρό ποικίλες αντιδράσεις, με ειρωνικό κυρίως περιεχόμενο.

Το «κοίτα ποιος μιλάει» είναι στα χείλη όχι μόνο των ανταγωνιστών του, αλλά και όλων εκείνων που θα ήθελαν οι ομάδες τους να είναι στο αγωνιστικό επίπεδο του Ολυμπιακού.

Χθες είχαμε μία ακόμα πρωτοτυπία από την Ξάνθη. Την έκδοση ανακοίνωσης για διαιτητή που έπαιζε άλλο ματς! Τον αγώνα Λεβαδειακού-Παναιτωλικού.

Μόνο που ο πρόεδρος του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας, μιλώντας στα κανάλια novasports, είπε τη μεγάλη αλήθεια: Ότι οι επενδυτές του ποδοσφαίρου δεν μιλάνε μεταξύ τους! «Δεν γνωρίζω προσωπικά τον κύριο Πανόπουλο, δεν έχω μιλήσει μαζί του, αλλά τον εκτιμώ».

Καλή η αλληλοεκτίμηση μεταξύ επενδυτών και παραγόντων, αλλά η επικοινωνία μεταξύ τους πρέπει να είναι στην ημερήσια διάταξη. Διαφορετικά το βλέπω κομματάκι δύσκολο να γυρνάει ο ήλιος! 

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο Ολυμπιακός έχασε δύο σερί ντέρμπι (με ΠΑΟ και ΠΑΟΚ) γιατί ήταν σε γενικές γραμμές κακός, αλλά και γιατί ο Μανωλάς έκανε και στα δύο τις πιο κρίσιμες γκέλες.

Ο Μάρκους Μπέργκ αποδεικνύεται για τον Παναθηναϊκό ο πρώτος αριθμός του λαχείου, ενώ ο Δημήτρης Παπαδόπουλος κάνει μια εξαιρετική σεζόν και μόνο από εμπάθεια είναι δυνατό να μη περιληφθεί στην 23άδα του Σάντος για το Μουντιάλ.

Τέλος, οι οπαδοί του ΟΦΗ χειροκρότησαν με την ψυχή τους τον Γιάννη Πετράκη, που πήγε  στο Ηράκλειο για να τους κερδίσει, αλλά η θητεία του στην ομάδα εκτιμήθηκε δεόντως. Όπως δηλαδή, πρέπει να συμβαίνει με το κανονικό ποδόσφαιρο. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.