Δώσε μάχη για το άδικο χωρίς να χάνεις το. δίκιο σου!

Ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλίσει ήδη το πρωτάθλημα, ενώ μέσα στις επόμενες δύο αγωνιστικές, που θα διεξαχθούν σε διάστημα 4 ημερών, θα ξεκαθαρίσει και η υπόθεση του υποβιβασμού.

Τι μένει; Μα φυσικά η υπόθεση των πλέη-οφ και οι ημιτελικοί του κυπέλλου.

Από τις τέσσερις ομάδες που δεδομένα θα αγωνιστούν στο μίνι πρωτάθλημα των πλέη-οφ ειπώθηκαν μέσα στο Σαββατοκύριακο πράγματα που κατά την άποψή μου καταδεικνύουν την διαφορά μεταξύ Παναθηναϊκού, Ατρόμητου, Αστέρα και ΠΑΟΚ στην αντιμετώπιση των γεγονότων που είναι μπροστά.

Και μας φανερώνουν κατά κάποιο τρόπο τις όποιες προθέσεις του Ιβάν Σαββίδη για τη συνέχεια.

Και δεν ομιλώ για την διάθεσή του να κοντράρει την ΕΠΟ, τον Βαγγέλη Μαρινάκη και το σύστημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως αυτός το αντιλαμβάνεται. Διότι αν αντιλαμβάνεται ότι μπορεί να συμβάλει στην αλλαγή του όποιου συστήματος προς το καλύτερο και προς το συμφέρον του αθλήματος, πιστεύω ότι θα βρει για συμπαραστάτες όλη τη Λίγκα και όλους τους φιλάθλους.

Κατά βάθος όμως, ο Ιβάν Σαββίδης μοιάζει σαν να επιχειρεί να χτίσει άλλοθι, αν κάτι πάει στραβά στα πλέη-οφ και στο κύπελλο. Δεν εξηγείται διαφορετικά η στάση του στο να κατακεραυνώνει την διαιτησία που ανέχτηκε το σκληρό παιχνίδι σε βάρος των ποδοσφαιριστών του στο ντέρμπι με τον Άρη, αλλά να μην κάνει το παραμικρό για να συνετίσει τους παίκτες του που έπαιζαν. μποξ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και το συνέχισαν και κόντρα στον ΠΑΣ.

Το να αποδοκιμάζεται ο όποιος Βοσκάκης επειδή απέβαλε τον Βίτορ, που μπροστά στα μάτια βοηθού και διαιτητή χτύπησε την. οικογένεια του Κοροβέση και να γίνεται κουβέντα για «ειδικές συνθήκες» και για «πόλεμο από όλη την Ελλάδα» είναι κινήσεις μάλλον αντίθετες από εκείνες που διαλαλείς ότι θέλεις να καθιερώσεις.

Ο Ατρόμητος, για παράδειγμα, κέρδισε άνετα τον Πλατανιά αλλά οι άνθρωποί του είπαν ότι το 3-0 δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Ο Αστέρας νίκησε στο Αγρίνιο και ο Βεργέτης τόνισε ότι ο Παναιτωλικός ήταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο, ενώ και στον Παναθηναϊκό παραδέχθηκαν ότι πήραν μια νίκη κόντρα στον Απόλλωνα λόγω του χαρακτήρα που έδειξε το τριφύλλι.

Στον ΠΑΟΚ, όμως, αντί να σταθούν στην ποιότητα των ποδοσφαιριστών που διαθέτουν, χάρη στην οποία ανέτρεψαν το σκορ στο ματς με τον ΠΑΣ, έμειναν στις «ειδικές συνθήκες» του Γεωργιάδη και στο ότι «μας πολεμάει όλη η Ελλάδα» του Στοχ.

Νομίζω ότι ο Ιβάν Σαββίδης, που θέλει να λέει ότι πρεσβεύει το καινούργιο και το νέο στο χώρο των παραγόντων, πρέπει να επιλέξει ένα διαφορετικό τρόπο για να το εκφράσει. Και είναι βέβαιο ότι μπορεί. Αρκεί να μην παρασύρεται και εκεί που αναζητά ένα. βουνό δίκιο, να το χάνει φλερτάροντας με το άδικο! 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.