Αυτοί κερδίζουν τα μετάλλια της ανατιναξης της Εθνικής!

Η επόμενη μέρα της... ανατιναξης ενός οικοδομήματος που χρειάστηκαμε 13 χρονια για να χτιστεί πρέπει να βρει κάθε εμπλεκόμενο με την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου με τις ευθύνες που του αναλογούν.

Αναμφίβολα στην 1η θέση βρίσκεται ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιωργος Σαρρής. Ένας άνθρωπος άσχετος με το ποδοσφαιρο που διοικεί την ομοσπονδία απο τη Χίο και αγνοεί βασικά ζητήματα που συμβαίνουν στο Γουδή, όσο εκείνος βρίσκεται στο νησί του.

Ο Σαρρής απέτυχε αυτο που κατάφεραν οι προκάτοχοι του Πιλάβιος και Γκαγκατσης. Να απομονώσει την Εθνικη ομάδα απο την υπόλοιπη σαπίλα του ποδοσφαίρου μας.

Όλοι οι πρόεδροι της ΕΠΟ δέχονται πιέσεις απο τους παράγοντες που κατα καιρούς ελέγχουν τις καταστάσεις στο χώρο. Ο Σαρρής ομως ειτε λόγω ανικανότητας, ειτε λόγω μεγάλης πίεσης δεν κατάφερε να διατηρήσει το τοίχος που είχαν υψώσει ο Ρεχάγκελ και ο Σάντος γύρω απο την Εθνική.

Το άφησε να υποστεί ρωγμές και το πλήρωσε με μια ήττα-ξεφτίλα απο τα Ν. Φερόε.

Νούμερο 2 υπεύθυνος ο Ιταλός Κλαούντιο Ρανιερι. Αν και φιλέλληνας δεν ήρθε ποτέ να μείνει στην Ελλαδα και να παρακολουθεί απο κοντά τα πράγματα για να μπει στη νοοτροπία του Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Κάλεσε 38 παικτες σε 4 επίσημα ματς, δεν απαίτησε ούτε ένα φιλικό πριν τις επίσημες υποχρεώσεις, εξέθεσε παικτες και εκτέθηκε και ο ίδιος απο τις ενέργειες του, καθώς απέρριψε κάθε ιδέα συνεργασίας με Έλληνες στο τημ της Εθνικής.

Προχώρησε λοιπόν σε αλλοπρόσαλλες επιλογές που κόστισαν στην ομάδα, η οποία κινδυνεύει να επανέλθει στις εποχές τις… σφαλιάρας, αν δεν συνέλθει γρήγορα ώστε να κάνει πάλι νίκες και να αρχίσει να κερδίζει ξανά τις θέσεις που έχασε στην κατάταξη της ΦΙΦΑ.

Στην 3η θέση, χωρίς αυτο να σημαίνει οτι δεν θα μπορούσαν να ειναι και στη 2η η την 1η, βρίσκονται οι διεθνείς.

Διότι για να κερδίσεις τα Φερόε δεν χρειάζεσαι προπονητη! Χρειάζεσαι απλά να κανείς τα στοχειωδη στο ποδοσφαιρο. Να κανείς έστω μερικά σουτ της προκοπής στην αντίπαλη εστία και να βγάζεις μερικές σέντρες που θα βρίσκουν συμπαίκτες μέσα στην περιοχή κι όχι τους αντιπάλους.

Δεν γίνεται σε τρία εντός έδρας ματς να έχεις 3 ήττες χωρίς να έχεις πετύχει γκολ! Η αυτοκριτική που έγινε απο τους διεθνείς μετά την ήττα της Παρασκευής φανερώνει οτι και οι ίδιοι κατάλαβαν το λάθος τους.

Κάποιοι μετά το Μουντιαλ της Βραζιλίας ένιωσαν οτι ψήλωσαν 20-30 πόντους ποδοσφαιρικά, χωρίς ωστόσο να μπορούν να το δικαιολογήσουν με την παρουσια τους στα γήπεδα. Και συνέχισαν να παιζουν μπάλα με την Εθνική πάνω σε… βάθρο, ενω έπρεπε να πατάνε και να… τρώνε το χορταρι!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.