Ο διαβασμένος κύριος Καρντόσο

Κουράγιο, επίθεση, αποτέλεσμα, πρότζεκτ. Ο Μιγκέλ Καρντόσο έδωσε στίγμα και ο Ισίδωρος Πρίντεζης παρουσιάζει τις επιταγές του Πορτογάλου νέου κόουτς της ΑΕΚ.

Διαβασμένος και αναλυτικός, άλλωστε στην εποχή της πληροφόρησης δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, γκούγλαρε, πόσταρε, αντέδρασε, προκάλεσε λάικ, ήταν ιν! Και έστειλε άμεσο μήνυμα στον κόσμο της ομάδας, μιλώντας για ιστορία και γήπεδο.

Αποφασισμένος και γνώστης, άλλωστε στην μετά Χιμένεθ εποχή και με τον Λυμπερόπουλο να ευχαριστεί τον πρωταθλητή και κυπελλούχο στο παρελθόν Μανόλο, μόνο η αποφασιστικότητα θα έκανε τη διαφορά για να προκύψει προσπέραση και το καινούριο να αφήσει στίγμα μπροστά από το παλιό. Στίγμα να αφήσει, όχι να ποστάρει και να σκοράρει σε βάρος του παλιού! Και έστειλε μήνυμα σεβασμού στο παρελθόν για να ετοιμάσει την ομάδα του μέλλοντος.

Φιλόδοξος, με όπλο την επιτυχημένη συνταγή της μεγαλομεσαίας πορτογαλικής Ριο Άβε και τα ατλαντικά περάσματα από Ναντ και Θέλτα, από δυο κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, παρά το ότι έμεινε η δουλειά στη μέση, απόρροια των αποτελεσμάτων. Ξέρει πολύ καλά ότι αυτά, τα αποτελέσματα είναι οδηγός παραμονής για κάθε προπονητή. Κι ας κάνει την αυτοκριτική του κάθε βράδυ πριν κοιμηθεί.

Ο εργατικός, επιθετικογενής κόουτς Μιγκέλ Καρντόσο εμφανίστηκε διαβασμένος, αποφασισμένος και φιλόδοξος, σε άμεση συνάρτηση με τις απαιτήσεις της διοίκησης της ΑΕΚ ως προς το αγωνιστικό και οικονομικό κομμάτι για τη δημιουργία ανταγωνιστικής ομάδας με ποδοσφαιριστές που θα τα δίνουν με κουράγιο όλα στο γήπεδο. Διεκδικώντας αποτέλεσμα-αποτύπωμα δουλειάς.

Μικρό ρόστερ 20 παικτών χωρίς τους τερματοφύλακες, έμφαση στο πρότζεκτ, συγκέντρωση, πειθαρχία και κουράγιο. Μέχρι τελικής πτώσεως για την υλοποίηση του πρότζεκτ. Από την προπόνηση μέχρι τα ματς, αρχής γενομένης από τα καλοκαιρινά ευρωπαϊκά προκριματικά.

Για να ευχαριστήσουν στο τέλος τον κόσμο της ΑΕΚ και να αναδείξουν αυτό που του είπε ο καλός του φίλος, ότι δηλαδή το ποδόσφαιρο είναι το καλύτερο δευτερεύον πράγμα στη ζωή μας. Στη χώρα που έχει πολύ δρόμο να διανύσει για να το κάνει από πρωτεύον, δευτερεύον…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.