Η περιφορά του "πτώματος" της Εθνικής

Ο Αποστόλης Λάμπος γράφει για το "πτώμα" της Εθνικής πάνω στο οποίο εκτυλίσσεται η σαπουνόπερα του καλοκαιριού... Η συνάντηση των τριών που δεν έγινε ποτέ.
Δημοσίευση: 23/07/2015 - 18:10
Ο Αποστόλης Λάμπος γράφει για το "πτώμα" της Εθνικής πάνω στο οποίο εκτυλίσσεται η σαπουνόπερα του καλοκαιριού... Η συνάντηση των τριών που δεν έγινε ποτέ.

Είναι τουλάχιστον άκομψο να μαίνεται ένας πόλεμος χωρίς αντιπάλους πάνω από το "λείψανο" της Εθνικής ομάδας. Η δήλωση παραίτηση του Σέρχιο Μαρκαριάν την περασμένη Τρίτη έσκασε ως κεραυνός εν αιθρία στο ελληνικό καλοκαίρι. 

Η ΕΠΟ ακόμα δεν έχει τοποθετηθεί επί του θέματος και διάφορα δημοσιεύματα αφήνουν να "σκυλεύεται" το "κορμί" της Εθνικής σε ακόμα πιο κακοτράχαλα μονοπάτια από αυτά των άσχημων αποτελεσμάτων.

Καλό θα ήταν κι ο ίδιος ο Ουρουγουανός τεχνικός να μιλήσει με διευθύνσεις και ονόματα και να μην σπιλώνει συνειδήσεις και καριέρες. Καλό θα ήταν όπως ο ίδιος τοποθετήθηκε επίσημα, το ίδιο να κάνει και η Ομοσπονδία, ώστε να μάθουν κι οι ποδοσφαιριστές του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος αν έχουν προπονητή ή όχι.

Για την ώρα ο διευθυντής ποδοσφαίρου, Γιώργος Καραγκούνης, που τόσο αγώνα έκανε για να φέρει τον Σέρχιο Μαρκαριάν στην Εθνική, τηρεί σιγή ιχθύος.

Το ραντεβού πάντως που αναμενόταν να γίνει ανάμεσα στους Γκιρτζίκη, Καραγκούνη και Μαρκαριάν δεν έγινε ποτέ. Αντιθέτως ο πρόεδρος της ΕΠΟ συναντήθηκε κατ' ιδίαν με τον Ουρουγουανό τεχνικό στις αρχές Ιουλίου, με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται...

Στην κλήρωση των προκριματικών του Μουντιάλ της Ρωσίας που γίνεται στην Αγία Πετρούπολη το Σάββατο πάντως ο "τυπάρας" δεν θα δώσει το "παρών", ενώ ακόμα δεν έχει γνωστοποιηθεί αν θα ταξιδέψει στην Ρωσία ο Σέρχιο Μαρκαριάν...