Τορίνο… η Ιθάκη του Μπουφόν

Ο Ηλίας Βλάχος γράφει στο blog του στο Novasports.gr για τον Τζίτζι Μπουφόν και την ενδεχόμενη επιστροφή του στη Γιουβέντους.

Το Τορίνο του έδωσε το ωραίο ταξίδι.. και “γέρος” πια είναι έτοιμος να γυρίσει για να αράξει στο “νησί”, πλούσιος με όσα κέρδισε στον δρόμο, μην προσδοκώντας πλούτη να του δώσει το Τορίνο!

Ο Τζίτζι Μπούφον σκέφτεται έντονα την επιστροφή στο Τορίνο. Δεν είναι όμως μια ανάσα από αυτήν… ο μάνατζερ του λέει χαρακτηριστικά πως : “πρέπει να μεγαλώσει η κοιλιά για να γεννήσει και ακόμα… η κοιλιά είναι μικρή”.

Θα είναι μια ωραία ιστορία αν τελικά ο Μπουφόν γυρίσει στην Γιουβέντους! Μια ρομαντική κομεντί με happy end! 

Ως φίλος της Πάρμα δεν μου έκατσε ποτέ καλά ότι η Γιουβέντους μας “έκλεβε” τους παίκτες… Καναβάρο, Τουράμ, Μπουφόν και δεν θυμάμαι ποιους άλλους αλλά στον Μπουφόν άξιζε μια καλύτερη ομάδα από τους Παρμέντσι! 

Με την παραμονή του ακόμα και με τον υποβιβασμό της Γιουβέντους κέρδισε τον τίτλο του πιστού στρατιώτη αλλά και επισημοποίησε το γεγονός πως η σχέση του με την γηραιά κυρία είναι μια σχέση αγάπης.

Το περσινό καπρίτσιο ίσως να έγινε για να γνωρίσει το Παρίσι… ίσως να πίστευε ότι είναι η ευκαιρία του να πάρει το Champions League… ίσως… ίσως! Δεν του βγήκε αλλά τουλάχιστον ένας χρόνος στο Παρίσι είναι αξέχαστος!

Αν τελικά επιστρέψει στο “σπίτι” θα είναι δεύτερος τερματοφύλακας, πίσω απο τον Σέζνι! Δεν τον ενοχλεί. Ίσως με Κριστιάνο και με τις ενδεχόμενες προσθήκες των Πογκμπά, Ντε Λιχτ να είναι όντως η ευκαιρία του για ένα Champions League!

Ίσως… ίσως…

Ένας τεράστιος τερματοφύλακας… ίσως στην καλύτερη τριάδα όλων των εποχών! Με τον φίλο του αλλά και πρόεδρο Αντρέα Ανιέλι το έχουν ήδη συζητήσει. Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι ο δεύτερο παίκτης μισθολογικά πίσω από τον Κριστιάνο αλλά δεν νομίζω ότι τον ενδιαφέρει κιόλας!

Θέλει να σηκώσει το κύπελλο με τα μεγάλα αυτιά αλλά και να μην το κάνει… θα έχει να λέει ότι το ταξίδι τελείωσε όμορφα με την επιστροφή στην Ιθάκη του!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.