Έχει σφυγμό!

Ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος γράφει στο προσωπικό του blog για την ισοπαλία 1-1 της Καλλονής με τον Αστέρα Τρίπολης και τον τρόπο με τον οποίο αυτή ήρθε για την ομάδα της Λέσβου.

Ο αγχωμένος κόουτς Θαλής ρωτούσε κάθε λίγο και λιγάκι προς τον πάγκο «πόσο θέλει ακόμα;» και από εκεί του απαντούσαν συνεχώς, μετρώντας αντίστροφα και βαριά τα λεπτά, προς μια διαφαινόμενη ήττα απ’ τον καλύτερο Αστέρα Τρίπολης. Η Καλλονή στο χειρότερο της ξεκίνημα στη Superleague θα έμενε χωρίς πόντο μετά από τρεις αγωνιστικές, την ώρα που τη σεζόν 2013-2014 μετρούσε έξι και την περσινή επτά πόντους!

Κι όμως η ομάδα της Λέσβου έδειξε πως διαθέτει πείσμα και θέληση να μείνει στην κατηγορία, αρπάζοντας και την παραμικρή ευκαιρία. Έμεινε με εννεά παίκτες, ο Αστέρας την καθήλωσε σχεδόν καθολικά, όμως η Καλλονή είναι η νικήτρια του ματς αν κάνουμε σούμα στο ψυχολογικό ταμείο! Οι νησιώτες έκαναν σεφτέ στα γκολ και στους πόντους στο πρωτάθλήμα με επικό σενάριο και το ηλεκτροσόκ που χρειάζονταν ήρθε με ανώδυνο και πανηγυρικό τρόπο. Με γκολάρα απ’ τον «καθηγητή» της ομάδας, Ανέστη Αναστασιάδη. Αν και προτιμούσα να το βάλει ο προωθημένος Χογκ στην προηγούμενη φάση, για να γίνει ακόμα πιο «πικάντικος» αυτός ο πρώτος φετινός βαθμός της Καλλονής.

Για την Καλλονή τώρα αρχίζει η πραγματική δοκιμασια και στα επόμενα ματς που ακολουθούν με Πανθρακικό, Παναιτωλικό, Βέροια, Πανιώνιο, Λεβαδειακό, Πλατανιά, Ξάνθη και Γιάννινα θα δείξει πόσες… σαρδέλες πιάνει ο σάκος! Πανίσχυρος αντίπαλος έρχεται πάλι την 12η αγωνιστική και θα είναι ο ΠΑΟΚ στον Ταρλά, οπότε μέχρι τότε πρέπει να αποδείξει βαθμολογικά πως αξίζει να παίζει στη Superleague. 

Σε αυτό το διάστημα θα πρέπει να διορθωθούν πολλά και σε fast track ρυθμούς. Οι νέοι παίκτες να ενσωματωθούν πλήρως, να εξαφανιστούν τα σημάδια ανομοιογένειας και κάπως έτσι να προκύψει ο παίκτης που θα πάρει την ομάδα στους ώμους του. Πάντως ο Σάμπα δεν φάνηκε να ανταποκρίνεται στο ρόλο, καθώς κόντρα στον Αστέρα χάθηκε σε μια ανούσια μετριότητα. Αντιθέτως ο Μπαργκάν, αν και αγωνίστηκε λιγότερο, έδειξε έμπειρος, «Σουπερλιγκάτος» και σχετικά έτοιμος να βοηθήσει από πλευράς φυσικής κατάστασης. Και μια και πιάσαμε αυτό τον τομέα, της φυσικής κατάστασης δηλαδή, πόσα κοντέρ υπάρχουν ακόμα στο νησί για να σπάσει ο βιονικός Νίκος Καλτσάς; Με διάθεση και λάθη ο Ούκα, φαίνεται «τίμια» επιλογή ο Κρόλ, «φτηνή» κόκκινη δέχτηκε ο Κειτά, πολλές μάχες έδωσε ο Δαυίδ Μανούσος με τον Γολιάθ Γκοϊάν, χρήσιμος και ποιοτικότερος του Μίνγκα είναι ο Γεωργίου.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.