Καλύτερα νωρίς

Ο Αποστόλης Λάμπος γράφει στο προσωπικό του blog για την πρώτη εντός έδρας ήττα του Ατρόμητου μετά από 29 μήνες που υπό συνθήκες μπορεί να κάνει καλό στην ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου.

Η Ξάνθη έχει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής, καθώς είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει δεχθεί γκολ. Κατάφερε μάλιστα η ακριτική ομάδα να σπάσει ένα από τα μεγαλύτερα ρεκόρ που “έτρεχαν” στην Super League. “Έσπασε” την έδρα του Περιστερίου μετά από δυόμισι χρόνια. 

Ο Ατρόμητος “πνίγηκε” στην πολύ καλή αμυντική οργάνωση της ομάδας του Λουτσέσκου και κατάφερε να δημιουργήσει ελάχιστες φάσεις που δεν κατάφερε να αξιοποιήσει. Λεταλέκ και Ναπολεόνι μπροστά, Ούμπιντες και Μαρσελίνιο στα άκρα είχαν εγκλωβιστεί από την άριστα διαβασμένη αμυντική γραμμή της Ξάνθης. Ορθά ο Γρηγορίου μίλησε για άναρχη επίθεση.

Ωστόσο ψάχνοντας να βρει κανείς τα θετικά μετά από μια τέτοια αναμέτρηση μπορεί να καταλήξει στο εξής ένα. Η ήττα αυτή ήρθε νωρίς. Κι αυτό είναι καλό. Αρκεί να αποτελέσει μάθημα για τους κυανόλευκους και προσπαθήσουν να αποφύγουν τις κακοτοπιές σε αντίστοιχα ματς στο μέλλον, όταν ο αντίπαλος και καλά διαβασμένος θα είναι και αμυντικά οργανωμένος θα έρχεται στο Περιστέρι.

Στα ανησυχητικά για την ομάδα του Γρηγορίου ότι δυσκολεύτηκε πολύ να βγάλει αντίδραση μετά το γκολ του Σολτάνι. Το υλικό υπάρχει, δουλειά γίνεται, οπότε ο Έλληνας τεχνικός θα πρέπει να “πείσει” τους παίκτες του να χρησιμοποιούν πιο πολύ το μυαλό τους σε τέτοια ματς παρά το ταλέντο και την ποιότητα τους. Βλέποντας το παιχνίδι πιο αποστασιοποιημένα βγαίνει εύκολα το συμπέρασμα πως αυτό που έλειψε την Κυριακή από τον Ατρόμητο ήταν το καθαρό μυαλό και η προσήλωση στο πλάνο. 

Βέβαια εδώ θα πρέπει να δοθούν και τα εύσημα στον Ραζβάν Λουτσέσκου για το άριστο στήσιμο της ομάδας του και για το γεγονός ότι “πήρε” από τους παίκτες του το κάτι παραπάνω σε ένα από τα πιο απαιτητικά ματς του πρωταθλήματος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.