Περί ηθικής

Ο Σέρχιο Μαρκαριάν σε συνέντευξη που παραχώρησε σε μέσο της πατρίδας του παραδέχτηκε ότι υπήρξε ένα πρόβλημα στην σχέση του με τον Γιώργο Καραγκούνη, ωστόσο για λόγους ηθικής δεν αποδέχτηκε την πρόταση της ΕΠΟ για τριετές συμβόλαιο (μέχρι το 2018).

Ο Σέρχιο Μαρκαριάν σε συνέντευξη που παραχώρησε σε μέσο της πατρίδας του παραδέχτηκε ότι υπήρξε ένα πρόβλημα στην σχέση του με τον Γιώργο Καραγκούνη, ωστόσο για λόγους ηθικής δεν αποδέχτηκε την πρόταση της ΕΠΟ για τριετές συμβόλαιο (μέχρι το 2018). 

Οι λόγοι ηθικής είναι πως δεν ήθελε ο Ουρουγουανός να είναι αυτός ο καταλύτης της απομάκρυνσης του Καραγκούνη από την Εθνική. Όπως δήλωσε άλλωστε, τρέφει γενικά σεβασμό στους ιθύνοντες και πιο συγκεκριμένα στον Καραγκούνη, ο οποίος ήταν ο άνθρωπος που τον έφερε στην Ελλάδα ύστερα από δική του επιμονή.

Με την συνέντευξη αυτή ουσιαστικά ολοκληρώνεται ένα γαϊτανάκι το οποίο ασφαλώς και δεν ξεδιαλύνει πλήρως το τοπίο, ωστόσο το γυαλί είχε ραγίσει από όλες τις μεριές. Από την στιγμή που ο Γιώργος Καραγκούνης, ενόσω ήταν ακόμα διευθυντής Εθνικών ομάδων, δεν γνώριζε για την πρόταση της ΕΠΟ στον Μαρκαριάν, ουσιαστικά είχε τεθεί εκτός.

Από την στιγμή που ο Σέρχιο Μαρκαριάν, παρά το πρόβλημα* που διατείνεται πως είχε με τον Καραγκούνη, δεν μπήκε στο αεροπλάνο για την Ρωσία και την κλήρωση των προκριματικών του Μουντιάλ, ουσιαστικά πιστοποίησε την ανακοίνωσή του για παραίτηση, παρά την προσπάθεια της ΕΠΟ να τον μεταπείσει προσφέροντάς του νέο συμβόλαιο.

Κι έτσι η Ομοσπονδία προσπαθεί να γράψει το νέο κεφάλαιο της Εθνικής ομάδας με νέο προπονητή, κατά προτίμηση Γερμανό, με τον Σούστερ να φέρεται ως το πρώτο φαβορι, με τους Σάαφ, Σλόμκα, Μάγκατ και Σαμπέγια (λιγότερες πιθανότητες ο τελευταίος) να είναι στο κάδρο και με τις προτάσεις να φτάνουν βροχή στο Γουδί. 

* Το πρόβλημα που ράγισε το γυαλί φέρεται πως ήταν το γεγονός ότι ο Μαρκαριάν δεν ήθελε τον Νίκο Κωστένογλου για συνεργάτη του, αλλά και κάποιες διαφορές ανάμεσα στους δύο άντρες ως προς την στελέχωση της Εθνικής ομάδας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.