Η κότα έκανε τ’ αυγό ή το αυγό την κότα;

Ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου σχολιάζει από το blog του στο novasports.gr τα όσα διαδραματίστηκαν στο ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Διαβαζω, ακουω, βλεπω τις τελευταίες ωρες μετα το ντερμπι της Τούμπας να γινεται μεγαλη κουβεντα για το 4-3-3 του Δελλα κι αν επρεπε να ξεκινήσει ετσι, οτι έφτιαξε η ΑΕΚ μετα το 4-2-3-1 κι αλλες μπούρδες τέτοιου είδους.

Δηλαδή να καταλαβω κι εγω που ειμαι απο χωριο (Κεφαλόβρυσο Τρικάλων), το σύστημα κανει τους παίκτες ή οι παίκτες το συστημα; Αν ο Δέλλας βάλει στη γραμμή τους Βαργκας, Μπουανανοτε, υπαρχει περιπτωση αυτοί να μείνουν εκει; Επειδη και καλα ο ενας παιζει εκει στην εθνικη κι ο αλλος πριν καμμια 15αρια χρονια στην Ρίβερ; Το θεμα ειναι οτι τρία 10αρια στην ιδια 11αδα ειναι σχεδον απιθανο να χωρέσουν εκτος αν βαφτίσουμε τους 2 ακραίους. 

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι ολα ειναι θεμα μυαλού και συμπεριφοράς κι οχι συστήματος. Ο ΠΑΟΚ έδειχνε απο την αρχη οτι το θέλει περισσοτερο κι ας έπαιζε 8-1-1, που λεει ο λογος. Τα εργαλεία (παίκτες) που εχεις σου φτιάχνουν το συστημα κι οχι το αντιθετο. Ο,τι κι αν έπαιζε ο Δέλλας απο τη στιγμη που οι ενωσιτες έφταναν δεύτεροι στην μπάλα, απο τη στιγμη που ελάχιστα απείλησαν με δεδομένο οτι δεν κράτησαν και πολυ την μπάλα, ηταν αναπόφευκτο να χάσουν. 

Σοϊλεδης, Γκαλο τρομεροί στα επιθετικά τους καθήκοντα, αλλα αμυντικά άστα να πανε, τουλαχιστον στο ντερμπι. Περιμενω και το ματς της Βέροιας για να γινει σιγουριά η υποψία πως η ΑΕΚ ειναι διαφορετική εντός κι εκτος έδρας.

Οταν ο ίδιος ο Μελισσανιδης στον εξαιρετικό Γιώργο Αργυρογλου χαρακτηριζει άριστο τον Σιδηροπουλο πως γινεται ολοι οι υπόλοιποι να σταθούμε εκει; 

Μπραβο στα κανάλια novasports γιατι χρειάστηκε η ultra high speed κάμερα για να καταλάβουμε οτι υπήρχε επαφή Κατσε-Σιμοες κι οτι οντως υπήρχε παράβαση, αλλα αυτο που θελουμε την υψηλή τεχνολογια για να δουμε εμεις πως να το δει αμεσως ο Σιδηροπουλος;

Το καλο γενικα με το πρωταθλημα ειναι πως ακομα κι αυτοι που δεν μπορούν να σκοράρουν και να παρουν αποτελέσματα και βαθμους, προσπαθούν να παράξουν φάσεις να φτάσουν σωστα στην αντίπαλη εστία, εστω κι αν λειπει η τελική προσπαθεια, δεν παρκάρουν τρένα, λεωφορεία και τρακτέρ για να παρουν το βαθμό.

ΥΓ. Ο Βελλιδης που πιανει και τα αουτ δεν κανει σε κανεναν απο τους λεγόμενους μεγάλους;


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.