Ο χαρακτήρας του ΠΑΟΚ και η αποπνικτική Λεωφόρος

O Γιάννης Καραλής κάνει τον απολογισμό της 5ης αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ μέσα από το blog του στο novasports.gr, με απαραίτητη πάντα μία νότα από... Σίτι!

Η 5η αγωνιστική, ως τώρα, έχει 23 γκολ. Τα περισσότερα της σεζόν και μ’ έναν αγώνα να υπολείπεται. Έχει 4 νίκες γηπεδούχων, 2 ισοπαλίες και μοναδικό νικητή- φιλοξενούμενο τον ΠΑΟΚ. Ως τώρα, τουλάχιστον…

Στο Φάληρο, καλός ο ΟΣΦΠ, αλλά και απαράδεκτα κακός ο ΠΑΣ. Στη Λεωφόρο ο ΠΑΟ δεν βλεπόταν…

Στη Μυτιλήνη η διάλυση του Παναιτωλικού ήταν καθολική! Όχι όμως και ανεξήγητη. Βλέπετε, η Καλλονή είναι από τις ομάδες που, έχοντας κάκιστο ξεκίνημα, προσπαθούν να κάνουν τα 2-3 σερί θετικά αποτελέσματα για να αισθανθούν ότι “ζουν” και να πάρουν δύναμη για την δύσκολη συνέχεια.
 
Κάπως έτσι και ο “ψηλωμένος” Πανιώνιος την έπαθε από τον Πανθρακικό στο… 90΄ και ισοφαρίστηκε, μάλιστα στο μοναδικό 10λεπτο που την… έπαρσή του είχε αντικαταστήσει ο… φόβος!

Ή, με παρεμφερή τρόπο, ο Αστέρας έχασε στη Λειβαδιά. Και μπορεί το 1ο γκολ του Μάντζιου να μπαίνει 1/100, όμως στο δεύτερο… χάθηκε η μπάλλα και γενικώς ο Αστέρας δεν έπεισε (όπως δεν πείθει γενικώς ως τώρα).

Την ισοπαλία στο Ηρακλής- Ξάνθη την έβλεπα από εδώ ως το Καυταντζόγλειο. Το περίμενα, όμως, 0-0 και όχι 1-1. Πάντως “Χ”νάρι τεράστιο.

Όσο για το Περιστέρι; Εκεί “το ΄χασα” τελείως! Περίμενα ισοπαλία, έπρεπε να νικήσει -βάση εικόνας αγώνα- ο Ατρόμητος και τελικά το ματσάκι το πήρε ο ΠΑΟΚ με… ανατροπή! Ο ΠΑΟΚ που βγάζει ψυχή στο γήπεδο για 2η φορά μέσα σε 4 μέρες, ανατρέποντας μάλιστα το εις βάρος του σκορ! Μετά το άσχημο ξεκίνημα, με εντός ισοπαλία με την Ξάνθη και ήττα από τον ΠΑΣ, πολλοί τον έβλεπαν για κομπάρσο, όμως η θετική αντίδρασή του ήρθε άμεσα.

Τον ΠΑΟ άφησα να τον συζητήσουμε τελευταίο. Η όλη ατμόσφαιρα στο γήπεδο έβγαζε κάτι… αποπνικτικό. Για τον Αναστασίου κυρίως, αλλά και για τους παίκτες δεν ήταν καλύτερα τα πράγματα. Η κατάσταση δείχνει, δυστυχώς, μη αναστρέψιμη για τον (συμπαθέστατο σε μένα -δεν σας κρύβω- για την όλη του νοοτροπία και συμπεριφορά) έλληνα κόουτς. Ίσως, μάλιστα, να πρέπει να το δουν πολύ σοβαρά (Αναστασίου και Αλαφούζος) τις αμέσως επόμενες μέρες, το αν θα πρέπει να συνεχίσουν μαζί ή αν είναι προτιμότερο (για την ομάδα) να χωρίσουν εγκαίρως.

Υ.Γ Αν μετρούσαν σε ελληνικό ντερμπι το 1ο και το 3ο γκολ της Τότεναμ, το Σάββατο, κόντρα στη Σίτι, δεν θα είχε μείνει… κολυμπιθρόξυλο όρθιο!!!  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.