Τα λεφτά δεν είναι το παν

Ο Αποστόλης Λάμπος μπλογκάρει για την ανανέωση του συμβολαίου του Γιάννη Μπουζούκη και γράφει για την απόφαση του χαφ του Παναθηναϊκού να ρίξει τις απαιτήσεις του για την ομάδα της καρδιάς του.

Ο Γιάννης Μπουζούκης και ο ατζέντης του Πήραν μια απόφαση με την οποία ολοκληρώθηκε μετά από καιρό για τους πράσινους μια ιστορία με αίσιο τέλος.

Το «σίριαλ» Μπουζούκη ταλαιπώρησε αρκετά το ποδοσφαιρικό οικοδόμημα του τριφυλλιού αλλά μετά από καιρό οι πράσινοι είδαν μια ιστορία διαπραγμάτευσης να ολοκληρώνεται με αίσιο τέλος για την ομάδα. Έτσι μετά από επικοινωνία που είχαν την Παρασκευή Τεχνικός Διευθυντής του Παναθηναϊκού Νίκος Νταμπίζας με τον ατζέντη του νεαρού χαφ Πάνο Γαλαριώτη, οι δύο πλευρές έφτασαν σε συμφωνία.

Μια συμφωνία που δεν επήλθε επειδή ο Παναθηναϊκός αύξησε τις αποδοχές του παίκτη. Επετεύχθη επειδή ο Γιάννης Μπουζούκης εκτίμησε όσα του έχει προσφέρει ο σύλλογος. Γνωρίζοντας ότι για έναν χρόνο θα παίξει με συμβόλαιο πολύ χαμηλότερο από αυτό που ήδη άλλες ομάδες του πρόσφεραν, πήρε μια γενναία απόφαση με φόντο το μέλλον βοηθώντας παράλληλα τα μέγιστα τον Παναθηναϊκό.

Και ποια είναι αυτή η βοήθεια; Μα να έχουν οι πράσινοι στο ρόστερ τους το πιο πολύτιμο προϊόν των Ακαδημιών τους για τα επόμενα τρία χρόνια ώστε να μην τον χάσουν ελεύθερο το καλοκαίρι του 2020, οπότε και αρκετές ομάδες τον είχαν στο στόχαστρο.

Το στοίχημα λοιπόν είναι πλέον ένα. Μια εξαιρετική ακόμα χρονιά για τον Γιάννη Μπουζούκη που θα αποφέρει μια πρόταση η οποία θα γεμίσει το ταμείο του Παναθηναϊκού και η οποία θα αποφέρει στον νεαρό άσο ένα συμβόλαιο που άξιζε από φέτος.

Κάποιες φορές η ποδοσφαιρική ηθική μπαίνει πάνω από ένα πολύ καλό συμβόλαιο. Και η πλευρά Μπουζούκη πήρε μια απόφαση καθαρά ποδοσφαιρική με φόντο την εξέλιξη του ποδοσφαιριστή η οποία στις μέρες μας σπανίζει ενώ ταυτόχρονα δίνει τη δυνατότητα για ένα χαμόγελο μετά από καιρό στους φιλάθλους της ομάδας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.