Η σημαία της εκκαθάρισης

Ο Παναγιώτης Στεφάνου γράφει στο προσωπικό του blog για τη σημασία του θέματος της εκκαθάρισης της πτωχευμένης ΠΑΕ Άρης.
Δημοσίευση: 28/10/2015 - 08:14
Από την πρώτη στιγμή που ο Αρης έπεσε, οικειοθελώς, στη Γ΄ Εθνική, είχα υπογραμμίσει με κάθε τρόπο το πόσο σημαντική είναι η υπόθεση της εκκαθάρισης της πτωχευμένης ΠΑΕ. Αλλωστε, γι αυτό βρέθηκε εκεί όπου εξακολουθεί να βρίσκεται μέχρι σήμερα. Για να καθαρίσει και ν΄ αλλάξει εποχή…
 
Η εκκαθάριση της παλιάς ΠΑΕ Αρης πρέπει να γίνει ‘’σημαία’’ για ολόκληρο τον σύλλογο. Διότι, απ’ αυτή τη διαδικασία εξαρτάται το παρών και το μέλλον του. Ειδικά τη φετινή σεζόν, όπου δεν υπάρχουν οι περυσινοί αγωνιστικοί ‘’παραλογισμοί’’ και η ομάδα δείχνει να πηγαίνει ‘’τρένο’’ προς τη Football League, οι προσπάθειες για την εκκαθάριση πρέπει να ενταθούν.
 
Πολύ καλή είναι γνωμοδότηση Παπαλάκη, περί συμμετοχής μιας ομάδας στην επαγγελματική κατηγορία, ανεξαρτήτως ολοκλήρωσης ή μη της εκκαθάρισης (αρκεί να βρίσκεται σε εξέλιξη), όμως έχω την αίσθηση πως ο Αρης δεν πρέπει να επαναπαυθεί, να ακουμπήσει, δηλαδή, σ΄ αυτό το μαξιλαράκι και να φτάσει έτσι ως το Καλοκαίρι.
 
Η νέα διοίκηση του ΑΣ, ορθώς ξεκινά απ΄ αυτό το θέμα και ορθώς το έθεσε ως προαπαιτούμενο στον Καρυπίδη, για την υπογραφή του μνημονίου. Ο έφορος του ποδοσφαιρικού τμήματος, αναλαμβάνει, λοιπόν, να ‘’τρέξει’’ όλη τη διαδικασία, όπερ σημαίνει πως αναλαμβάνει τα έξοδα αυτής της δικαστικής κίνησης. Όπως συνέβη, δηλαδή, με το Αλεξ Κάλας, πέρυσι. Και η αλήθεια είναι πως, τουλάχιστον, σε αυτό το κομμάτι, δεδομένου πως δεν υπήρχε εμπλοκή του αδερφού του, τα πράγματα πήγαιναν καλά, με την εκκαθάριση να φτάνει σ΄ ένα ικανοποιητικό επίπεδο.
 
Απ΄ αυτό το σημείο καλείται τώρα ο Καρυπίδης να συνεχίσει και να ολοκληρώσει. Για να μπορέσει, επιτέλους, ο Αρης ν΄ αναπνεύσει κανονικά…