Οι ατάκες… επιθεώρησης επισκίασαν το θέαμα στο χόρτο!

Ο Δημήτρης Παπανικολάου μέσω του blog του στο Novsports.gr κάνει τη... σούμα της 10ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Το 1/3 του πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε και η 10η αγωνιστική ήταν από τις πιο «γεμάτες» που είδαμε έως τώρα. Και τι δεν είχε!

Την επιστροφή του Μπεργκ στην παλιά του… σχέση με τα δίχτυα και την μεγάλη ανατροπή του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι.

Την πρώτη ήττα της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και μάλιστα με γκολ του ποδοσφαιριστή (Δ. Παπαδόπουλου) που έγινε σήριαλ για τον αν θα φορέσει ή όχι την κιτρινόμαυρη φανέλα το περασμένο καλοκαίρι.

Την 3η γκέλα του ΠΑΟΚ σε 5 ματς μέσα στην Τούμπα, από τον ουραγό της βαθμολογίας Πανθρακικό που σκόραρε τρία γκολ, ενώ στις προηγούμενες 9 αγωνιστικές είχε πετύχει μόλις δύο!

Το 1-1 στη Λιβαδειά που θα μπορούσε να ήταν τρίποντο και για τον Λεβαδειακό, αλλά και για τη Βέροια.

Το 2-2 στη Λέσβο και την κλασική ανακοίνωση της Ξάνθης για την διαιτησία.

Τον Ολυμπιακό να κάνει το 10Χ10 με σβηστές μηχανές, αλλά με τον κόσμο του να δείχνει ότι αντιλαμβάνεται την όποια κόπωση της ομάδας, μετά το 3ο ευρωπαϊκό της τρίποντο μεσοβδόμαδα.

Και τον Πανιώνιο να τρελαίνει κόσμο από την 3η θέση της βαθμολογίας και τον Ολιβιέ Μπουμάλ σε πλήρη δράση!

Κι όμως όλα τα υπέροχα που είδαμε μέσα στους αγωνιστικούς χώρους το Σαββατοκύριακο δεν πιάνουν… μία μπροστά σε όσα έγιναν και ειπώθηκαν εκτός γηπέδων.

Διότι μπορεί να ήρθε και να παρουσιάστηκε από τον Παναθηναϊκό ο Αντρέα Στραματσιόνι, αλλά ο Γιάννης Αλαφούζος μας είπε ότι «το πρωτάθλημα θα κριθεί στα δικαστήρια».

Που είναι όμως, το περίεργο! Τα περισσότερα πρωταθλήματα στην Ελλάδα έχουν κριθεί κατά το παρελθόν στα δικαστήρια. Και με τις κατά καιρούς αποφάσεις των Πειθαρχικών Επιτροπών και του CAS και με τις αποφάσεις των οργάνων της Λίγκας και της ΕΠΟ.

Τα 8 στα 10 πρωταθλήματα από καταβολής του αθλήματος έχουν κριθεί με τις αποφάσεις των αθλητικών δικαστηρίων.

Νωρίτερα ο Σάββας Θεοδωρίδης είχε καλέσει τους αμφισβητίες του Ολυμπιακού να καλέσουν… ξένους διαιτητές, αν δεν τους κάνουν οι Έλληνες, γιατί έχει εμπιστοσύνη στις δυνατότητες των ερυθρολεύκων, που θα αποδώσουν ακόμα καλύτερα με τους ξένους ρέφερι!

Ο Φρανκ Άρνεσεν αποκάλυψε ότι στηρίζει τον Ιγκόρ Τούντορ γιατί ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε «φυσιολογική πορεία ωρίμανσης» και γι αυτό θα ενισχυθεί και με τον Τάσο Κάκο στη θέση του τημ μάνατζερ.

Ο Γκουστάβο Πογέτ μας είπε ότι θα δούμε τη δική του ΑΕΚ μετά την διακοπή, ενώ η μυθική ατάκα της ημέρας ανήκει στον Δημήτρη Παπαδόπουλο και ειπώθηκε στον αέρα της Nova, αφού αυτοσαρκαζόμενος για το πρώτο του γκολ στο 
πρωτάθλημα ανέφερε ότι «γελάνε τ΄ αυτιά μου κι η… μύτη μου!».

Τύφλα να ΄χει το συναρπαστικό ποδόσφαιρο και τα υπέροχα γκολ που είδαμε το Σαββατοκύριακο. Οι δηλώσεις… επιθεώρησης που ακολούθησαν ξεπέρασαν το θέαμα στο χορτάρι! 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.