Ο συνεπής Ν’ Λουντουλού

Ο Παναγιώτης Στεφάνου γράφει για την μεταμόρφωση του Γκαέλ Ν΄ Λουντουλού σε σχέση με πέρυσι και τις βοήθειες που δίνει πλέον ο Γάλλος στον Άρη.

Οσοι παρακολουθούν τις απόψεις που εκφράζω, μέσα από τούτο εδώ το βήμα, ίσως να θυμούνται την σκληρή κριτική που είχα ασκήσει στις επιλογές των Σιντί Σανιά και Γκαέλ Ν’ Λουντουλού, την περυσινή περίοδο. Δύο ποδοσφαιριστές, με ‘’σφραγίδα’’ Καλαϊτζίδη, οι οποίοι ήρθαν στον Αρη με στόχο να κάνουν τη διαφορά και για τους οποίους δαπανήθηκαν αρκετά χρήματα για τα δεδομένα της κατηγορίας. Και οι δύο, αποδείχθηκαν κατώτεροι των προσδοκιών, εκθέτοντας τον προπονητή τους ο οποίος ξόδεψε πολλά χρήματα (ως διοίκηση) και δεν πήρε απ’  αυτούς (ειδικά από τον Σανιά) σχεδόν τίποτα…
 
Φτάνοντας η Ανοιξη, όταν ο Καλαϊτζίδης υπέθετε πως ο Αρης θα δικαιωθεί και μέσω μπαράζ θ΄ ανέλθει στη Football League, αποφάσισε να φτιάξει την ομάδα της επόμενης περιόδου, ασφαλώς χωρίς Σανιά, αλλά και χωρίς Ν΄ Λουντουλού. Φρόντισε, δε, να περάσει το μήνυμά του στον Γάλλο, διαταράσσοντας τον εσωτερικό του κόσμο. Από εκείνο το σημείο και μετά, ο Γκαέλ, άλλαξε πρόσωπο. Το πρόβλημα με τον συγκεκριμένο δεν ήταν τόσο το αγωνιστικό, διότι για τα δεδομένα της κατηγορίας, έχει στοιχεία για να βοηθήσει την ομάδα, αλλά η νοοτροπία του.
 
Ο Ν’  Λουντουλού, πίστεψε πως ερχόμενος στην Ελλάδα, θα ήταν ο σταρ του Αρη! Όλα θα γυρνούσαν γύρω απ΄ αυτόν (εξού και η ανάρμοστη συμπεριφορά στον Ντομπρασίνοβιτς σε κάποια αλλαγή κ.ο.κ) . Όταν κατάλαβε, λοιπόν, πως μόνο έτσι δεν είναι τα πράγματα, όταν έσκυψε το κεφάλι και προσαρμόστηκε στην πραγματικότητα, όταν κατάλαβε πως θα έφευγε κακήν κακώς (πράγμα που δεν ήθελε), έγινε χρήσιμος. Και έκανε καλό στον εαυτό του και στην ομάδα…
 
Φέτος ο Γκαέλ δεν είναι πρώτο βιολί, δεν έχει τη φανέλα στο σπίτι του, κι όμως δεν διαμαρτύρεται, δεν αντιδρά. Ερχεται από τον πάγκο, επιμένει, υπομένει και δικαιώνεται. Με δικό του γκολ, ο Αρης έφυγε με τη νίκη από την Κοζάνη και ο ίδιος μπορεί να υπερηφανεύεται πως τώρα, πια, βοηθά ουσιαστικά την ομάδα. Τουλάχιστον, φέτος, είναι συνεπής. Οποτε μπαίνει, δίνει αυτό που μπορεί, προσπαθώντας να πείσει τον Αναστόπουλο πως μπορεί ακόμα περισσότερα. Τώρα ο Αρης έχει έναν καλό και πειθαρχημένο Ν’  Λουντουλού στη ‘’μηχανή’’ του.               


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.