Η δική τους νίκη!

Ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για την εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό και την εικόνα που παρουσίασαν οι «πράσινοι» στον αγώνα του «Γ. Καραϊσκάκης».

Κατάθεση ψυχής έκαναν οι παίκτες του Παναθηναϊκού στο “Γ. Καραϊσκάκης” και έφυγαν από το ντέρμπι “αιωνίων” με μια ισοπαλία, η οποία μοιάζει με …νίκη για το Τριφύλλι των δεκάδων προβλημάτων. 

Αυτό το αποτέλεσμα είναι ξεχωριστό και το πρώτο – μικρό, αλλά σημαντικό – “παράσημο” αυτής της νέας ομάδας, η οποία δημιουργήθηκε αρκετά ανορθόδοξα λίγο καιρό πριν. 

Ο Παναθηναϊκός έπαιξε στο ντέρμπι για τη φανέλα, την ιστορία του και τον κόσμο του. Οι Πράσινοι αγωνίστηκαν με πείσμα και πάθος για την αξιοπρέπεια του συλλόγου που εκπροσωπούν και στο φινάλε του αγώνα έφυγαν από το γήπεδο με ψηλά το κεφάλι. Γιατί πάλεψαν και μόχθησαν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Γιατί έκαναν μια μεγάλη προσπάθεια ως ΟΜΑΔΑ και στο τέλος δικαιώθηκαν.

Ακόμα και όταν ο Παναθηναϊκός έμεινε με δέκα παίκτες και πίσω στο σκορ, οι Πράσινοι δεν παράτησαν την προσπάθεια τους. Ίσα – ίσα, φάνηκε στο γήπεδο το πείσμα τους και από εκείνο το σημείο και μετά, το Τριφύλλι ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του και έβαλε δύσκολα στον “αιώνιο” αντίπαλο. 

Σημαντικότατο ρόλο στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος, αλλά και της θετικής αγωνιστικής συμπεριφοράς του Παναθηναϊκού έπαιξε ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο τεχνικός των Πράσινων “διάβασε” καλά το ντέρμπι, ενώ έκανε τις κατάλληλες κινήσεις μετά την αποβολή του Οικονόμου, προκειμένου να ανατρέψει τα δεδομένα του παιχνιδιού.

Η είσοδος του Μουνιέ έκανε τον Παναθηναϊκό πιο γρήγορο και απειλητικό και η συμμετοχή του Γάλλου ήταν αρκετή για να βελτιώσει αισθητά το παιχνίδι του Τριφυλλιού. 

Αν και έπαιξε 25 λεπτά στο ντέρμπι, ο Μουνιέ μπαίνει στη λίστα των πολυτιμότερων παικτών του Παναθηναϊκού, μαζί με τον – σχεδόν αλάνθαστο – Δημήτρη Κουρμπέλη, τον μαχητικό Άλτμαν και τον δυναμικό Φάνη Τζανδάρη. 

Ο Βλαχοδήμος ήταν θετικός στο παιχνίδι, ο Οικονόμου αρκετά νευρικός, ο Ινσούα είχε καλή εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ ο Γιόχανσον έκανε εξαιρετική δουλειά στην πλευρά του. 

Ο Κουλιμπαλί ήταν δραστήριος και βοήθησε την ομάδα του (στο διάστημα που είχε δυνάμεις), ο Κάτσε έκανε την προσπάθεια του, ο Λουντ “χάθηκε” στην αριστερή πλευρά, ωστόσο έκανε καλό ματς όταν μετακινήθηκε στον άξονα, ο Δώνης πάλεψε, ενώ ο άτυχος Άλτμαν (υπέστη ρήξη χιαστών) ήταν από τους κορυφαίους παίκτες του Τριφυλλιού. Καλή ήταν και η παρουσία του Αυλωνίτη στο διάστημα που συμμετείχε στο ντέρμπι. 

Αυτή η ισοπαλία στο ντέρμπι “αιωνίων” ήταν ΝΙΚΗ για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Ένα σημαντικό αποτέλεσμα απέναντι στον μεγαλύτερο αντίπαλο των Πράσινων που δίνει ψυχολογία, ώθηση και πίστη για τη συνέχεια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.