Το Κύπελλο δεν είναι …αγγαρεία

Ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για τη λανθασμένη νοοτροπικά που έδειξαν κάποιοι παίκτες του Παναθηναϊκού στο ματς με την Κέρκυρα.

Οι Πράσινοι αγωνίστηκαν με λανθασμένη νοοτροπία στην Κέρκυρα και οι περισσότεροι από τους παίκτες του Τριφυλλιού είδαν το ματς Κυπέλλου ως …αγγαρεία και όχι ως μια ευκαιρία για να αποδείξουν την αξία τους και να διεκδικήσουν θέση στα βασικά πλάνα του προπονητή τους. 

Κάποιοι πήραν το χρόνο συμμετοχής που περίμεναν εδώ και καιρό και τα έκαναν …θάλασσα κόντρα στις … ρεζέρβες της Κέρκυρας! “Χλωμή” εμφάνιση, πολλά λάθη, μηδενικό πάθος και ελάχιστες οι φωτεινές εξαιρέσεις από την κακή παρουσία του Παναθηναϊκού στο νησί των Φαιάκων. 

Ο Βίκτωρ Κλωναρίδης ξεχώρισε από τη μετριότητα της ομάδας του, έδειξε σε άλλο ένα παιχνίδι το καλό του αγωνιστικό πρόσωπο και με το γκολ που πέτυχε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, “γλίτωσε” τους Πράσινους από μια ήττα… πισωγύρισμα. 

Οι εμπειρότατοι Κοτσόλης και Ταυλαρίδης έδωσαν το καλό παράδειγμα στους συμπαίκτες τους, όμως ελάχιστοι ακολούθησαν. Ο Καλτσάς ήταν θετικός στο διάστημα που αγωνίστηκε και έστειλε και πάλι μήνυμα …ετοιμότητας στον προπονητή του, σε χαμηλά επίπεδα κυμάνθηκε η απόδοση του Λουντ -ακόμα και απέναντι σε ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας- ντεφορμέ ο Αμπέντ, λίγα πράγματα στο παιχνίδι από τους Χουχούμη, Τριανταφυλλόπουλο, Νίνη και Ατζαγκούν.  

Ο Στραματσόνι ακόμα …φωνάζει στους παίκτες του για να συνέλθουν και έχει αρκετούς λόγους για να προβληματίζεται μετά το τελευταίο ματς της ομάδας του στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου. 

Αντί να πάρουν χρόνο συμμετοχής οι ταλαντούχοι Λάμπρου και Ευαγγέλου σε ένα αδιάφορο – βαθμολογικά- αγώνα Κυπέλλου, ο Ιταλός προπονητής αγχώθηκε αρκετά και αναγκάστηκε να ρίξει στο παιχνίδι τα βασικά του “χαρτιά” (Καρέλη, Πράνιτς) για να βελτιώσει τη μέτρια εικόνα του Παναθηναϊκού και να αποφύγει το Τριφύλλι μια ντροπιαστική ήττα από τους …αναπληρωματικούς μιας ομάδας της Φούτμπολ Λιγκ. Παράλληλα συνεχίζεται το σερί των …άκυρων εκκινήσεων του Παναθηναϊκού και παραμένει ένα άλυτο πρόβλημα η παρουσία της ομάδας του Στραματσόνι στα πρώτα σαρανταπέντε λεπτά των τελευταίων αναμετρήσεων. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.