Λίγη ακόμα υπομονή…

Ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για την προσπάθεια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό στην επόμενη ημέρα, μέσω ενός μεγαλόπνοου πλάνου.

Η γραπτή δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και η δημοσιοποίηση των «συμπαικτών», αλλά και του μεγαλόπνοου πλάνου που υπάρχει από την πλευρά του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την ποδοσφαιρική ομάδα, είναι απλά η αρχή μιας αλυσίδας εξελίξεων. 

Θα χρειαστεί χρόνος και ακόμα μεγαλύτερη υπομονή από τους φίλους του Παναθηναϊκού μέχρι να υπάρξει κάτι οριστικό στη συγκεκριμένη υπόθεση, ενώ και ο ίδιος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απέφυγε τα εύκολα και «γλυκά» λόγια και τη δημιουργία υψηλών προσδοκιών στον «ήδη ταλαιπωρημένο κόσμο του Παναθηναϊκού», όπως πολύ εύστοχα ανέφερε στην ανακοίνωση του.  

Άλλωστε και ο ίδιος είναι οπαδός του Τριφυλλιού και σε καμία περίπτωση δεν θα έπαιζε με το συναίσθημα των φίλων του συλλόγου. Γνωρίζει τις δυσκολίες που υπάρχουν, «πονάει» για όσα συμβαίνουν στην ποδοσφαιρική ομάδα και τον Ερασιτέχνη, ενώ είναι ο μοναδικός που έχει δείξει ΕΜΠΡΑΚΤΑ το ενδιαφέρον του για την ΠΑΕ τους τελευταίους μήνες. 

Την ίδια στιγμή που οι επιφανείς φίλοι του Παναθηναϊκού κρύβονται πίσω από …δεύτερες σκέψεις και διάφορες δικαιολογίες, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βγαίνει ξανά μπροστά και κάνει άλλη μια προσπάθεια για να σώσει την ποδοσφαιρική ομάδα (πιθανότατα και τον Ερασιτέχνη) από την καταστροφή. 

Ουδείς εγγυάται την επιτυχία αυτού του εγχειρήματος και κανένας δεν είναι σε θέση να γνωρίζει αν τελικά θα προχωρήσει το “Athens Alive”, καθώς όλα θα εξαρτηθούν από τις συζητήσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και των ξένων funds με την Κυβέρνηση. Πάντως έγινε το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα, οι «συμπαίκτες» που έχει στο πλευρό του ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ σε αυτό το εγχείρημα είναι ΚΟΛΟΣΣΟΙ και υπάρχει – μετά από καιρό – μια μεγάλη χαραμάδα …ελπίδας για την ποδοσφαιρική ομάδα του Παναθηναϊκού. 

Υπομονή λοιπόν και αναμονή για τους φίλους του Τριφυλλιού, καθώς οι συζητήσεις συνεχίζονται και θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα, ενώ η διαδικασία δεν είναι καθόλου εύκολη. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.