Το “καμπανάκι” της αδειοδότησης

Ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για την προσπάθεια του Παναθηναϊκού να εξασφαλίσει την αδειοδότηση για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, οι πιθανότητες που έχει ο Παναθηναϊκός για να εξασφαλίσει άδεια συμμετοχής για το νέο πρωτάθλημα είναι μοιρασμένες και κανένας – από τους λίγους που έχουν απομείνει στο Τριφύλλι – μπορεί να πει με σιγουριά, αν ο σύλλογος θα ξεπεράσει αυτό το μεγάλο εμπόδιο. 

Ασφαλώς και όλα θα ήταν πιο απλά, αν ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ είχε εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του. Ωστόσο οι δεκάδες οφειλές παραμένουν, οι απαραίτητοι διακανονισμοί δεν έχουν γίνει, τα “ανοικτά μέτωπα” είναι πολλά και πλέον χτυπάει πολύ δυνατά το …καμπανάκι κινδύνου για το κλαμπ. 

Το μέλλον των Πράσινων είναι αμφίβολο και κρέμεται από μια …κλωστή. Το σενάριο μη αδειοδότησης του Τριφυλλιού είναι εφιαλτικό και …υπαρκτό, καθώς σε αυτή την περίπτωση – και αν δεν υπάρξει άμεση τροποποίηση του ισχύοντος κανονισμού – ο σύλλογος αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο υποβιβασμού! Αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα και οι επόμενες ημέρες είναι εξαιρετικά κρίσιμες για τον Παναθηναϊκό.

Τα χρέη «πνίγουν» το σύλλογο και τούτη τη στιγμή δεν υπάρχει «σωσίβιο» για το κλαμπ, όσο και αν προσπαθούν οι άνθρωποι του Τριφυλλιού την τελευταία στιγμή να …σώσουν το καράβι, προτού πέσει στα βράχια. 

Είτε θα πληρωθούν οι οφειλές και θα υπάρξουν διακανονισμοί με τις εμπλεκόμενες πλευρές, είτε ο Παναθηναϊκός θα βιώσει τη χειρότερη στιγμή στην ιστορία του. 

Ο χρόνος «τρέχει» και δεν είναι σύμμαχος των Πράσινων στην προσπάθεια εξασφάλισης της άδειας συμμετοχής για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ότι δεν έχει γίνει εδώ και μήνες, θα χρειαστεί να πραγματοποιηθεί μέσα σε λίγες ημέρες, ενώ την ίδια στιγμή τα ταμεία του συλλόγου παραμένουν άδεια και δεν φαίνεται να υπάρχει πρόθεση οικονομικής συνδρομής από την πλευρά του μεγαλομετόχου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.