Εθνικές …απορίες

Ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για τις κλήσεις του Μίκαελ Σκίμπε στην εθνική Ελλάδος, για τους φιλικούς αγώνες με Ελβετία και Αίγυπτο.

Οι κλήσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού για τα φιλικά παιχνίδια της «Γαλανόλευκης» με την Ελβετία και την Αίγυπτο, προκάλεσαν αρκετές απορίες. 

Γιατί κλήθηκε ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής και όχι κάποιος άλλος είναι το σύνηθες και …διαχρονικό ερώτημα. Σε αυτή τη διαδικασία θα μπω κι εγώ, καθώς μου προκάλεσαν εντύπωση οι πρόσφατες επιλογές του κ. Σκίμπε. 

Αρχικά δεν μπορώ να κατανοήσω την απουσία του Οδυσσέα Βλαχοδήμου από τους «εκλεκτούς» του Γερμανού προπονητή. Παρά την μέτρια σεζόν του Παναθηναϊκού, ο ομογενής τερματοφύλακας έχει κάνει εντυπωσιακές εμφανίσεις με το Τριφύλλι, έχει διατηρήσει αρκετές φορές απαραβίαστη την εστία του, είναι από τους λίγους διακριθέντες της ομάδας του, ενώ ετοιμάζεται για ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα του, καθώς θα είναι παίκτης της Μπενφίκα από το ερχόμενο καλοκαίρι. 

Σε μια περίοδο φιλικών αγώνων και δοκιμών για τα επίσημα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν, έχω την εντύπωση πως ο Βλαχοδήμος είχε θέση στα πλάνα του προπονητή της Εθνικής μας ομάδας ακόμα και ως τρίτη επιλογή, ενώ το ίδιο ισχύει και για την περίπτωση του Πασχαλάκη του ΠΑΟΚ, ο οποίος κάνει εξαιρετική σεζόν με τον «Δικέφαλο του Βορρά». 

Παράλληλα προκαλεί έκπληξη η απουσία από τη «Γαλανόλευκη» κάποιων ποδοσφαιριστών του εξαιρετικού Ατρόμητου. Τόσο ο Βασιλακάκης, όσο και Κιβρακίδης ή ο Ρισβάνης θα μπορούσαν να είναι στις επιλογές του κ. Σκίμπε, ενώ ιδιαίτερα φορμαρισμένος στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος είναι ο Φάνης Τζανδάρης του Παναθηναϊκού και θα μπορούσε να έχει μια θέση στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Στα ονόματα που προανέφερα, προσθέστε και αυτά του Μιχάλη Μανιά του Αστέρα Τρίπολης, του Γιάννη Φετφατζίδη της Αλ Αχλί, του Δημήτρη Σιόβα της Λεγανές και του – μάλλον αδικημένου – Στέργου Μαρίνου της Σαρλερουά. 

Για όλα υπάρχει μια απάντηση και μπορείτε να ενημερωθείτε για πολλά περισσότερα αναφορικά με την Εθνική μας ομάδα και το σκεπτικό του κ. Σκίμπε στο σχετικό άρθρο του καλού συνάδελφου, Αποστόλη Λάμπου. Εγώ απλά καταγράφω κάποιες απορίες… 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.