Μπρος γκρεμός και στο βάθος… σωτηρία

Η υπόθεση αδειοδότηση έχει γίνει... γρίφος για δυνατούς λύτες και με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται για πρώτη φορά στην ιστορία του αντιμέτωπος με τον υποβιβασμό.

Η υπόθεση αδειοδότηση έχει γίνει… γρίφος για δυνατούς λύτες και με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται για πρώτη φορά στην ιστορία του αντιμέτωπος με τον υποβιβασμό. Όχι, δεν μπέρδεψα τα γράμματα στο πληκτρολόγιο. Υ Π Ο Β Ι Β Α Σ Μ Ο Σ είναι η ποινή για οποιαδήποτε ομάδα δεν εξασφαλίσει άδεια συμμετοχής για το νέο πρωτάθλημα.

Τούτη τη στιγμή, ο φάκελος του Παναθηναϊκού είναι ελλιπέστατος και θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο ως απίθανο να καταφέρει το Τριφύλλι να περάσει και αυτό το εμπόδιο. Εκτός και αν ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ – έστω και τη δωδέκατη ώρα – θυμηθεί ότι παραμένει ιδιοκτήτης της ποδοσφαιρικής ομάδας και αποφασίσει ότι πρέπει να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του. 

Αν δεν μπουν άμεσα χρήματα στα ταμεία της ΠΑΕ ή αν δεν αλλάξει ο κανονισμός που υπάρχει αυτή τη στιγμή, καθώς γίνονται προσπάθειες και συζητήσεις για να καταργηθεί η ποινή υποβιβασμού, τότε το Τριφύλλι και οι εκατομμύρια οπαδοί του θα ζήσουν ένα εφιάλτη και τη χειρότερη στιγμή στην ιστορία του συλλόγου.

Για την ώρα, οι Πράσινοι έχουν εναποθέσει όλες τους τις ελπίδες στο πιθανό ενδεχόμενο αλλαγής της ποινής για τις ομάδες, οι οποίες δεν θα αδειοδοτηθούν και εκτιμούν πως δεν θα υπάρξει τελικά κάποιο πρόβλημα. Σε διαφορετική περίπτωση, το «πράσινο καράβι» θα βουλιάξει… 

Την ίδια στιγμή, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κάνει τη δική του προσπάθεια για να σώσει ότι …προλαβαίνει από την ποδοσφαιρική ομάδα. Προτού η κατάσταση γίνει μη αναστρέψιμη και ο σύλλογος αρχίσει την «ελεύθερη πτώση». Και είναι ο μοναδικός που παλεύει με όσες δυνάμεις έχει, για να βγάλει το Τριφύλλι από το αδιέξοδο καταστροφής.

Η κατάσταση δεν είναι εύκολη, οι εταιρίες που συμμετέχουν στο «Athens Alive» θέλουν εγγυήσεις από την κυβέρνηση για το project του Ολυμπιακού Σταδίου, προκειμένου να ασχοληθούν και με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ωστόσο η φλόγα ελπίδας – ακόμα και αν… τρεμοπαίζει – παραμένει αναμμένη.   


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.