Μουρίνιο για την Εθνική!

Ο Δημήτρης Παπανικολάου γράφει για την διάθεση της ΕΠΟ να την βγάλει… φτηνά με Φαν Σιπ και Ντολ, την ώρα που ο Μουρίνιο είναι ελεύθερος στην αγορά!

Αφού εκεί στην ΕΠΟ αποφάσισαν να διαλύσουν την Εθνική μετά το Μουντιάλ της Βραζιλίας και την απομάκρυνση του Φερνάντο Σάντος, μετατρέποντάς την σε… πειραματόζωο, ήρθε η ώρα και για μια σοβαρή απόφαση.

Να τα δώσει όλα ο Βαγγέλης Γραμμένος για να πείσει τον Ζοζέ Μουρίνιο να αναλάβει την Εθνική μας ομάδα! 

Ποιος Άγγελος Αναστασιάδης, ποιος Τζον Φαν Σιπ και ποιος Τόμας Ντολ, που φέρονται ως αντικαταστάτες του; 

Ο Μουρίνιο δεν μπορεί να μείνει στο ποδόσφαιρο μόνο ως σχολιαστής. Χρήματα έχει να φάνε και οι… κότες. Μόνο από τις αποζημιώσεις από την Τσέλσι (δύο φορές) κι από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει εισπράξει 43 εκ ευρώ. 

Από κανάλι του Κατάρ εισπράττει 67.000 ευρώ για κάθε ματς που επιλέγει να σχολιάσει. 

Με ένα εκ ευρώ έρχεται τρέχοντας στην Ελλάδα για προπονητής της Εθνικής. Ουσιαστικά θα κερδίζει 100.000 ευρώ για κάθε ματς (περίπου 10 αγώνες κάθε σεζόν δίνουν οι εθνικές ομάδες). 

Και θα του δοθεί η ευκαιρία να καθίσει ξανά στους πάγκους και να πουλήσει και πάλι και… τρέλα και… μούρη! Η Ελλάδα μπορεί να του δώσει την ευκαιρία να ξαναγίνει special one. 

Δηλαδή ποιος ήταν ο Σαρρής που έφερε τον Ρανιέρι στην Ελλάδα; Άλλο αν δεν έπιασε ο Ιταλός γιατί η ομοσπονδία είχε αφήσει τους μανατζαρέους να… σουλατσάρουν στην Εθνική. Αλλά έφυγε από την Ελλάδα και πήγε και πήρε πρωτάθλημα στην Αγγλία λίγο αργότερα. 

Πρωτάθλημα στην Αγγλία έχει και ο Μουρίνιο. Και όχι μόνο!

Ας βάλει λοιπόν, τα μεγάλα μέσα ο Γραμμένος να φέρει ένα προπονητή που θα κάνει… γκελ στον κόσμο και στους διεθνείς για να πάρει μπροστά και πάλι η μηχανή. 

Και θα κάνει… γκελ και στους μεγάλους. Μόνο ο Μουρίνιο μπορεί να καλέσει σε δείπνο τους Μαρινάκη, Μελισσανίδη, Σαββίδη, Αλαφούζο και να πάνε ώστε να τους εξηγήσει πως πρέπει να… κυλήσει η μπάλα και στην Ελλάδα. 

Δεν μπορεί η FIFA και η UEFA να δέχονται να παίρνει 300.000 ευρώ το χρόνο ο Περέιρα στην ΚΕΔ και να μη υπάρχει ένα εκ ευρώ για τον προπονητή της Εθνικής!

Με τόσους και τόσους τα λέει καθημερινά ο γενικός γραμματέας της UEFA Θόδωρος Θεοδωρίδης. Έχει επαφές με όλους τους μεγάλους του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Ας κάνει… δώρο στην ΕΠΟ τον Μουρίνιο! 

Ένα τηλέφωνο θα του κάνει, θα του εξηγήσει την κατάσταση στην ποδοσφαιρική Ελλάδα (σε όλα τα επίπεδα) και θα του ζητήσει να έρθει να αναβαθμίσει το προϊόν. 

Ας βάλουν και τον Σάντος στο παιχνίδι. Να εξηγήσει κι αυτός στον Μουρίνιο γιατί η δουλειά στην Ελλάδα είναι must! 

Κι ο Ζοζέ θα πρέπει να πιάσει την ευκαιρία από τα… μαλλιά! Να ξανακάνει την Ελλάδα μια σχετικά υπολογίσιμη Εθνική ομάδα και να έχει φυσικά και άριστη συνεργασία με ΟΛΟΥΣ τους Πορτογάλους προπονητές που δουλεύουν σήμερα στη χώρα μας. 

Γιατί δηλαδή: Μόνο τους Βασάλο, Χούμπελ, Φούσεκ, Λάκοβιτς, Γεωργίου και τις επιστολές της Φάτμα Σαμούρα θα δεχόμαστε από FIFA και UEFA;

Αν μας στείλουνε και τον Μουρίνιο, θα τον κοιτάξουμε στα… δόντια να δούμε αν μας κάνει; 

Για αυτό ο Γραμμένος πρέπει να προχωρήσει. Να αφήσει τις… φτηνές λύσεις τύπου Αναστασιάδη και Φαν Σιπ και να κοιτάξει ψηλά. Στο πάνω ράφι, που λέμε. Να κοιτάξει μέχρι τον Μουρίνιο. 

Ας κάνει τουλάχιστον μια προσπάθεια. Ποτέ δεν ξέρεις! 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.