Κόντρα σε πολλά εμπόδια…

Ο Κωστής Μπότσαρης γράφει στο προσωπικό του blog για την εκτός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο και τα εμπόδια που θα συναντήσει ο «Δικέφαλος» του Βορρά.

Μετά από όλα όσα έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό, τα οποία διόλου αμελητέα είναι, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θα βρεθούν στο Περιστέρι για ν’ αντιμετωπίσουν τον ικανότατο και φιλόδοξο Ατρόμητο. Με δεδομένα τη σφοδρή απογοήτευση, την πικρία, την οργή και την εντονότατη αίσθηση αδικίας – σύμφωνα με τις δηλώσεις των ίδιων των πρωταγωνιστών, καλούνται να βρουν την πολύ μεγάλη δύναμη να διαχειριστούν αυτόν τον κυκεώνα συναισθημάτων και να προσπαθήσουν να βγάλουν αντίδραση στο ίδιο γήπεδο, κόντρα στον ίδιο αντίπαλο όπου πριν από – σχεδόν – δυο μήνες είχαν «σφραγίσει» την πρόκρισή τους – τότε – στα ημιτελικά του Κυπέλλου. 

Συγκέντρωση, πάθος, αποφασιστικότητα και αγωνιστική πειθαρχία είναι τα βασικά στοιχεία πάνω στα οποία ο Ραζβάν Λουτσέσκου κι οι ποδοσφαιριστές του θέλουν να οικοδομήσουν την επιστροφή τους στα θετικά αποτελέσματα εξαντλώντας τις πιθανότητές τους για τα … πάντα, μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο μεγαλύτερος αντίπαλος είναι η ψυχολογία, αλλά αυτός είναι ένας τομέας στον οποίον δούλεψαν αρκετά όλο αυτό το διάστημα όλοι μαζί προκειμένου να ανταποκριθούν επιτυχώς στις δύσκολες στιγμές που βιώνουν. Η ποδοσφαιρική απάντηση τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι ότι καλύτερο μπορεί να παρουσιάσει το αγωνιστικό κομμάτι, την ίδια στιγμή που η προσπάθεια σε όλα τα υπόλοιπα επίπεδα, εκτός αγωνιστικών χώρων, συνεχίζεται και θα συνεχιστεί μέχρι τέλους, από το νομικό κομμάτι μέχρι και τις υπόλοιπες κινητοποιήσεις όπως έχουν ήδη ανακοινωθεί οι πρώτες εξ αυτών και θα υπάρξει και συνέχεια. 

Είναι μια από τις σπάνιες περιπτώσεις – όπως κι όλα αυτά που προηγήθηκαν – που οι σχηματισμοί και τα πρόσωπα έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Δεν είναι ώρα για λόγια αλλά για πράξεις. Κι αυτές θα πασχίσουν να παρουσιάσουν αυτοί που στις 17.15 θα βρεθούν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Περιστερίου προσπαθώντας να δώσουν συνέχεια σε μια πρωτόγνωρη κατάσταση κι άκρως αρνητική. Εύκολα βγαίνει η λέξη «χρέος» ως προς αυτό που έχουν να κάνουν, όμως είναι πολύ πιο δύσκολο κι αρκετά πιο πολύπλοκο στην πράξη. Αλλωστε έξω από το … χορό πολλά λόγια λέγονται και γράφονται, μέσα σ’ αυτόν όμως τα δεδομένα είναι εντελώς διαφορετικά. 

Οι γηπεδούχοι έχουν ανακοινώσει πως δυνατότητα εισόδου στις κερκίδες του γηπέδου θα έχουν μόνον οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, όπως είχε συμβεί και στην Τρίπολη, το … αποτέλεσμα ωστόσο ήταν διαφορετικό, ως αποτέλεσμα της σφοδρής διάθεσης για στήριξη που είχε ο κόσμος της ομάδας. Και τη δεδομένη χρονική στιγμή μοιάζει να είναι ακόμη μεγαλύτερη, δείγμα της τεράστιας συσπείρωσης που παρατηρείται. Απαντήσεις σε όλα αυτά τα ερωτήματα, πρωτίστως τα αγωνιστικά, σε λίγες ώρες … 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.