Με… κορμό χτίζεται μία ομάδα

Ούτε οι πολλές αλλαγές παικτών βοηθούν στο χτίσιμο μίας ομάδας, ούτε και αυτές των προπονητών...

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης  μίλησε στους παίκτες και μετά έδωσε την εντολή για τις πρώτες αποχωρήσεις. Σεμπά και Οφόε είναι τα πρώτα… θύματα της κακής εικόνας και πορείας των «ερυθρολεύκων» στο φετινό πρωτάθλημα. Ωστόσο δεν θα είναι τα τελευταία. 

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού είναι αποφασισμένος να «χτίσει» ξανά την ομάδα, προκειμένου να επιστρέψει στην κορυφή της Ελλάδος και για να γίνει αυτό θα πρέπει να φύγουν αρκετοί παίκτες, όπως τόνισε ο ίδιος στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές. 

Το πρόβλημα του Ολυμπιακού ίσως βρίσκεται εκεί. Οτι κάθε χρόνο αλλάζει πολλούς παίκτες,  έρχονται ακόμα πιο πολλοί, με αποτέλεσμα ο κάθε προπονητής να ξοδεύει κάτι παραπάνω από τη μισή προετοιμασία για να καταλήξει που δεν θα μπορεί να στηριχθεί και ποιες προσθήκες θα θελήσει να γίνουν εν όψει της νέας σεζόν. 

Ούτε οι πολλές αλλαγές παικτών βοηθούν στο χτίσιμο μίας ομάδας, ούτε και αυτές των προπονητών. Ο κάθε τεχνικός έχει διαφορετικό αγωνιστικό στιλ από τον προηγούμενο και όλοι είναι… αναγκασμένοι να αλλάζουν τα σχέδια τους για να μπολιάσουν παλιούς και νέους. Και επειδή το μπόλιασμα είναι δύσκολο, ποδοσφαιριστές που έχουν προσφέρει την προηγούμενη σεζόν, δεν μπορούν να κάνουν το ίδιο την επόμενη. Ετσι πηγαίνουν χαμένες οι επενδύσεις των προηγούμενων και τα αποδυτήρια δεν αποκτούν το δέσιμο που χρειάζεται για να πρωταγωνιστήσει μία ομάδα, απορροφώντας όλους τους κραδασμούς από μία δύσκολη και απαιτητική σεζόν. 

Θα φανεί τους επόμενους μήνες αν οι «ερυθρόλευκοι» έμαθαν από τα λάθη τους ή όχι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.