Από που πάνε για Ευρώπη;

Ο Αστέρας Τρίπολης αναζητεί τη βέλτιστη διαδρομή για να τσεκάρει το ευρωπαϊκό εισιτήριο και το αγωνιστικό "GPS" τον οδηγεί εκτός Αρκαδίας!

Λιβαδειά, Κέρκυρα, Αγρίνιο. Αυτή είναι η διαδρομή που θα πρέπει να ακολουθήσει ο Αστέρας Τρίπολης για να πάρει εκείνος το εισιτήριο για τα προκριματικά του Europa Legaue. Οι Αρκάδες θα δώσουν τρία εκτός έδρας παιχνίδια στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές και μόλις ένα στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”, με αντίπαλο τον Απόλλωνα. 

Κόντρα στον Λεβαδειακό στον πρώτο γύρο ο Αστέρας επικράτησε 2-0 και μάλιστα τότε σημείωσε το πρώτο γκολ του στην κορυφαία κατηγορία ο Τάσος Δουβίκας. Σε οκτώ παιχνίδια στη Λιβαδειά τώρα, ο Αστέρας μετράει μόλις μία νίκη. Ήταν τον Φεβρουάριο του 2012 με προπονητή τον Σάκη Τσιώλη και σκόρερ τον Μπαρτολίνι. Ο Λεβαδειακός έχει επικρατήσει πέντε φορές και τρία ματς έχουν λήξει ισόπαλα. 

O Αστέρας Τρίπολης έκανε επίδειξη δύναμης στον πρώτο γύρο κόντρα στον ΑΟΚ, κερδίζοντας 4-0. Είναι ένα απ’ τα δύο ματς που ο Μιχάλης Μανιάς έχει σκοράρει από δύο φορές. Σε πέντε αναμετρήσεις στο νησί των Φαιάκων οι Αρκάδες έχουν πανηγυρίσει δύο φορές, ο ΑΟΚ μετράει δύο νίκες και ένα ματς έχει λήξει ισόπαλο. Το πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων έλαβε χώρα στην Κέρκυρα τον Οκτώβρη του 2010 και ο Αστέρας είχε κάνει το “διπλό” με 2-1 με σκόρερ τους Πουλίδο και Ουντότζι. 

Κόντρα στον Παναιτωλικό στον πρώτο γύρο ο Αστέρας έχασε αρκετές ευκαιρίες, αλλά έμεινε στο μηδέν, όπως και η ομάδα του Αγρινίου. Σε πέντε παιχνίδια τώρα με γηπεδούχο τον Παναιτωλικό ο Αστέρας μετράει μόλις μία νίκη, ένα παιχνίδι έχει λήξει ισόπαλο και οι Αγρινιώτες μετρούν τρεις νίκες στο σπίτι τους. Η νίκη των “κιτρινομπλέ” είχε έρθει τον Μάρτιο του 2014 με σκόρερ τον Καλιφά Σανκαρέ! 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.