Αυτοί που… λήγουν

Τα συμβόλαια έξι παίκτων του Αστέρα Τρίπολης λήγουν... άμεσα και το ταμείο έχει προφανώς ήδη γίνει

Ο Αστέρας Τρίπολης αποτέλεσε μια απ’ τις πιο ομειογενείς ομάδες του φετινού πρωταθλήματος. Ο Σάββας Παντελίδης στήριξε πολλά στη συνοχή της ομάδας κι έτσι στηρίχθηκε σ’ έναν άρρηκτα συνδεδεμένο κορμό. Πολύτιμα κομμάτια αυτού του κορμού ολοκληρώνουν τις συμφωνίες τους το φετινό καλοκαίρι και μένει να δούμε αν η διοίκηση των Αρκάδων θα επενδύσει περαιτέρω σ’ αυτά!

Μάρτιν Τόνσο

Αποτελεί την πριμαντόνα της ομάδας και όταν ο Αργεντινός βρίσκεται στην καλή του μέρα, τότε σπανίως ο Αστέρας δεν κερδίζει. Το μονοετές συμβόλαιο στον Τόνσο αποδείχθηκε λίγο μετά την πολύ καλή σεζόν και θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά για να συνεχίσει στην Τρίπολη.

Συμμετοχές στο πρωτάθλημα: 21
Γκολ: 4

Ματίας Ιγκλέσιας

Ίσως το σημαντικότερο γρανάζι του κορμού του Αστέρα, μαζί με τον Χουάν Μουνάφο. Οι δύο Αργεντίνοι έχουν δώσει ψυχή και σώμα στην προσπάθεια της ομάδας της Αρκαδίας και φυσικά αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο. Είναι ίσως ο πρώτος απ’ τους έξι ο οποίος θα υπογράψει επέκταση της συνεργασίας.

Συμμετοχές στο πρωτάθλημα: 22
Γκολ: 3

Κώστας Γιαννούλης

Τρία χρόνια ηρεμίας και αγωνιστικής συνέπειας πέρασαν για τον Κώστα Γιαννούλη στην Τρίπολη και ο 30χρονος πλέον αμυντικός έδωσε τα πάντα τη φετινή σεζόν, μετρώντας πολλά σπουδαία παιχνίδια στο ενεργητικό του. Τα συνεχόμενα ματς τον “έκαψαν”, αλλά ο Γιαννούλης είναι φτιαγμένος από σπάνια υλικά και είναι έτοιμος να παλέψει στο φινάλε της σεζόν, λίγο πριν τις πρώτες συζητήσεις για το νέο του συμβόλαιο.

Συμμετοχές στο πρωτάθλημα: 22

Μανώλης Μπέρτος 

Το “πασπαρτού” του Αστέρα Τρίπολης ονομάζεται Μανώλης Μπέρτος. Κάτι παραπάνω από “τίμιος” αμυντικός, ο οποίος βρήκε ρόλο στο ρόστερ κυρίως μετά την αποχώρηση του Ιγκόρ Σίλβα. Παίκτης ο οποίος σπάνια θα ξεχωρίσει αρνητικά σε ένα παιχνίδι, είναι κάτι παραπάνω από πολύτιμος για τον Σάββα Παντελίδη.

Συμμετοχές στο πρωτάθλημα: 8

Ντουντού 

Ο Βραζιλιάνος αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ και το απίθανο φετινό πρωτάθλημα των Ιγκλέσιας και Μουνάφο δεν του έδωσε τις συμμετοχές που και ο ίδιος αναζητούσε. Όποτε του ζητηθεί κάνει οποιαδήποτε “βρώμικη” δουλειά. Είναι μια πρώτης ποιοτικής τάξης εφεδρεία και θα εξαρτηθεί απ’ τον Σάββα Παντελίδη αν θα θελήσει να προχωρήσει με μια εξίσου ποιοτική, αλλά πιο φτηνή λύση. 

Συμμετοχές στο πρτάθλημα: 8

Γεβγέν Σελίν

Εδώ και αν έχουμε να κάνουμε με “χρυσή εφεδρεία”. Ο Ουκρανός αμυντικός σπάνια κατάφερε φέτος να μπει σφήνα στο δεμένο δίδυμο των Πασαλίδη και Τριανταφυλλόπουλου, ωστόσο είναι μια άριστη λύση σε περίπτωση που κάποιος απ’ τους δύο απουσιάζει. Ο 29χρονος Σελίν βρίσκεται σε επαγγελματικό μεταίχμιο και ίσως αναζητήσει ομάδα που θα τον ενεργοποιήσει περισσότερο αγωνιστικά. Πολλά θα εξαρτηθούν και απ’ την παραμονή ή όχι του Πασαλίδη στο ρόστερ. 

Συμμετοχές στο πρωτάθλημα: 9 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.