Παθιασμένος με τον Ολυμπιακό

Ο Νίκος Γαβαλάς γράφει στο προσωπικό του blog για ον Κέβιν Μιραλάς και την επιθυμία του να παραμείνει στον Ολυμπιακό και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Το χειμώνα η πίεση που άσκησε στην Έβερτον έφερε αποτέλεσμα και σε συνδυασμό με την οικονομική υπέρβαση του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Κέβιν Μιραλάς κατάφερε στον Ολυμπιακό. Στην ομάδα που αναγεννήθηκε αγωνιστικά, λατρεύτηκε από τον κόσμο της και ουσιαστικά ανέβασε κατακόρυφα τις μετοχές του προκειμένου να πάρει μεταγραφή για το αγγλικό πρωτάθλημα.

Από πέρσι το καλοκαίρι είχε αισθανθεί πως έκλεινε ο κύκλος του στο μεγάλο νησί. Ήθελε όσο τίποτε άλλο να επιστρέψει στους «Πειραιώτες». Η επιθυμία του έγινε πραγματικότητα, αφού η Έβερτον τον παραχώρησε με τη μορφή δανεισμού. Επειδή ο δανεισμός του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, ο ίδιος έσπευσε μέσω των social media να ξεκαθαρίσει πως δε θέλει να του μιλάει κανείς για το μέλλον του, αφού στο μυαλό του έχει μόνο τον Ολυμπιακό.

Είναι σαφές πως επιθυμεί να παραμείνει και την επόμενη σεζόν. Σίγουρα δε θα είναι μία εύκολη μεταγραφική υπόθεση. Ωστόσο, πιστεύουμε πως σε ένα σύνολο το οποίο θα αποδίδει καλύτερα σε σχέση με το φετινό των «ερυθρόλευκων», ο Κέβιν Μιραλάς μπορεί να προσφέρει πάρα πολλά. Σίγουρα περισσότερα από όσα είδαμε στο δεύτερο μισό της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου που πλησιάζει προς το τέλος της.

Ο Βέλγος είναι παθιασμένος με τον Ολυμπιακό. Στο νέο ξεκίνημά της η ομάδα του Πειραιά θέλει τέτοιους παίκτες. Επαναλαμβάνουμε πως δε θα είναι εύκολη η υπόθεση της παραμονής του. Και για να υλοποιηθεί, θα πρέπει η διοίκηση του Βαγγέλη Μαρινάκη να κάνει ξανά οικονομική υπέρβαση. Με μία σημαντική προϋπόθεση: να επιθυμεί ο νέος προπονητής να έχει τον Μιραλάς στο “οπλοστάσιό” του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.