Γι΄αυτό… Μολό!

Ο Νίκος Τζουάννης αποκαλύπτει στο προσωπικό του blog το παρασκήνιο της μεταγραφής του Γιοάν Μολό στον Παναθηναϊκό.

Έκπληξη προκάλεσε η επιλογή του Γιοάν Μολό από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για την “κενή” θέση του εξτρέμ, ωστόσο υπάρχει μπόλικο παρασκήνιο πίσω από την απόφαση των Πράσινων να αποκτήσουν τον έμπειρο Γάλλο ποδοσφαιριστή. 

Εξ’ αρχής ο Μολό ήταν στις πρώτες επιλογές των Πράσινων για τη θέση του ακραίου επιθετικού. Ο Νίκος Νταμπίζας και ο Γιώργος Δώνης είχαν ξεχωρίσει το Γάλλο από τη λίστα των υποψήφιων και θεώρησαν ότι μπορεί να “αναγεννηθεί” ποδοσφαιρικά στον Παναθηναϊκό και να δώσει πολύτιμες λύσεις στο Τριφύλλι.

Αρκεί να βρουν το… κουμπί του, γιατί ακούγονται πολλά στην ποδοσφαιρική πιάτσα για τον “εκρηκτικό” του χαρακτήρα.. Γι’ αυτό το λόγο, όπως και με αρκετούς άλλους ποδοσφαιριστές, ο Νταμπίζας έφερε στην Ελλάδα τον Μολό, τον πέρασε από μια… συνέντευξη και “ακτινογράφησε” το χαρακτήρα του. 

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού έμεινε αρκετά ευχαριστημένος από όσα άκουσε από τον Μολό και ιδιαίτερα από τη θέληση που έχει ο παίκτης για να κάνει το ποδοσφαιρικό του come back.

Όμως η συζήτηση πήγε και στο οικονομικό κομμάτι και εκεί παρατηρήθηκε μια σημαντική διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών. Η απόσταση ήταν σχετικά μεγάλη από την πρώτη στιγμή, ο παίκτης δεν υποχωρούσε και δεν μπορούσε να “γεφυρωθεί” άμεσα αυτή η οικονομική διαφορά, επομένως ο Παναθηναϊκός στράφηκε σε άλλες περιπτώσεις, κρατώντας παράλληλα “ζεστό” και τον Μολό.

Η απόκτηση του Κολοβού από το Τριφύλλι βοήθησε ακόμα περισσότερο τους Πράσινους, αφού ενισχύθηκε ο σύλλογος με ένα διεθνή εξτρέμ και υπήρχε μεγαλύτερη ηρεμία για την αναζήτηση του δεύτερου ακραίου επιθετικού.

Στο ίδιο διάστημα, ο Γιοάν Μολό έμεινε στην πατρίδα του, έκανε ατομικές προπονήσεις και απέρριψε κάποιες προτάσεις, οι οποίες δεν ικανοποιούσαν τις φιλοδοξίες του και την… τσέπη του.

Ο παίκτης επανέφερε το θέμα του Παναθηναϊκού στο τραπέζι και ουσιαστικά ήταν αυτός που κίνησε και πάλι τις διαδικασίες.

Ο Γάλλος χτύπησε την πόρτα του Τριφυλλιού, έπεσε αρκετά στο οικονομικό και αφού βρέθηκε η “χρυσή τομή” με τον Παναθηναϊκό, έκλεισε το deal. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.