Αυτά θέλει να δει με Φένλο ο Δώνης

Ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για όσα περιμένει να δει από τους παίκτες του ο Γιώργος Δώνης στο φιλικό τεστ με τη Φένλο.

Τέταρτο φιλικό τεστ για τον Παναθηναϊκό επί Ολλανδικού εδάφους θα είναι αυτό κόντρα στη μικρή, αλλά ιδιαίτερα επικίνδυνη στην περσινή Eredivisie, Φένλο. Μετά από δύο δυνατούς αγώνες κόντρα σε Φέγενορντ και Άγιαξ, αλλά και ένα ματς δοκιμών με τη Μπέρσχοτ, ο προπονητής του Παναθηναϊκού θα τεστάρει τους παίκτες του κόντρα στη Φένλο και θα δοκιμάσει διάφορα πλάνα που έχει στο μυαλό του ενόψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας. 

Σε αντίθεση με τα προηγούμενα παιχνίδια, αυτή τη φορά ο Δώνης δεν θα χρησιμοποιήσει μια ενδεκάδα “βασικών” και μια ενδεκάδα “αναπληρωματικών”. Στο ματς με τη Φένλο, ο τεχνικός του Τριφυλλιού έχει σχεδιάσει να… ανακατέψει λίγο την τράπουλα με μεικτή ομάδα νεαρών και πιο έμπειρων ποδοσφαιριστών, ενώ δεν θα έχει στη διάθεση του τόσο τον Κίκο Μακέντα, όσο και τον Δημήτρη Κουρμπέλη, οι οποίοι αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμών. Ασφαλώς και δεν θα αγωνιστεί ούτε ο Γιοάν Μολό, καθώς ο Γάλλος ακόμα δεν έχει υπογράψει με τους Πράσινους. 

Αυτό που περιμένει περισσότερο ο Δώνης να δει στο φιλικό παιχνίδι με τη Φένλο, είναι τους Γκίας Ζαχίντ και Ζοάο Νούνες, οι οποίοι θα κάνουν το ανεπίσημο ντεμπούτο τους με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Ο Νορβηγός χαφ θα πάρει πιο πολύ χρόνο, καθώς έχει κάνει προετοιμασία με το ΑΠΟΕΛ, είναι σε καλή κατάσταση και το μοναδικό που του λείπει είναι ο αγωνιστικός ρυθμός. Θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να φανεί στην… πράξη πως θα συνεργαστεί ο Ζαχίντ με τους χαφ των Πράσινων και ποια θα είναι η επίδραση του στο παιχνίδι του Τριφυλλιού. 

Χρόνο συμμετοχής στο ματς με τη Φένλο θα πάρει και ο Ζοάο Νούνες. Ο Πορτογάλος προπονείται μόλις λίγες ημέρες με τους Πράσινους και είναι λίγο πίσω στο θέμα του ρυθμού, ωστόσο ο Δώνης σχεδιάζει να τον ρίξει στα… βαθιά και να τεστάρει το βαθμό ετοιμότητας του Ίβηρα αμυντικού. 

Παράλληλα ο τεχνικός του Παναθηναϊκού περιμένει να δει και την εξέλιξη των νεαρών παικτών του Τριφυλλιού και να διαπιστώσει πόσο έχουν προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα και στην ποδοσφαιρική φιλοσοφία της πρώτης ομάδας. Άλλωστε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού πλησιάζει στο τέλος και το “Τρένο” βγάζει πλέον τα τελικά του συμπεράσματα και για τη νέα γενιά του Τριφυλλιού. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.