Να «κλειδώσει» την 9η Αυγούστου

Ο Νίκος Γαβαλάς γράφει στο προσωπικό του blog για την ήττα 1-0 του Ολυμπιακού από τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη και την προσπάθεια των «ερυθρολεύκων» να εξασφαλίσουν το «καλό» εισιτήριο για το Europa League.

Η ήττα στη Ριζούπολη κατέβασε οριστικά τον Ολυμπιακό από το τρένο της διεκδίκησης της 2ης θέσης του πρωταθλήματος που οδηγεί στον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τέσσερις βαθμούς περισσότερους από τον Ατρόμητο που ακολουθεί στην 4η θέση και χρειάζονται μία νίκη στα ματς με τον Παναιτωλικό την Κυριακή στο Καραϊσκάκη ή στους «Ζωσιμάδες» με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα την τελευταία αγωνιστική, προκειμένου να «κλειδώσουν» την 9η Αυγούστου.

Πρόκειται για την ημερομηνία έναρξης των αγώνων του 3ου γύρου του Europa League. Εκεί, όπου θα αρχίσει τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις ο τρίτος του βαθμολογικού πίνακα. Είναι μία ημερομηνία η οποία εξυπηρετεί την ομάδα του Πειραιά, ώστε να κάνει μία προετοιμασία χωρίς την πίεση την πρόωρης έναρξης των επίσημων αγώνων της. Και η φετινή θα είναι μία ιδιαίτερη προετοιμασία, υπό την έννοια πως το δυναμικό του Ολυμπιακού θα αλλάξει σημαντικά, ώστε υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς, να βρει και πάλι το μονοπάτι που οδηγεί στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Έτσι, παρά την απογοήτευση και τον εκνευρισμό για τον τρόπο με τον οποίο έχασαν οι «Πειραιώτες» στην Ριζούπολη, οφείλουν να ανασυνταχθούν και να «κλειδώσουν» την 9η Αυγούστου. Διευκρινίζουμε πως η 4η και η 5η θέση οδηγούν στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League που αρχίζει 15 ημέρες νωρίτερα, δηλαδή στις 26 Ιουλίου. Ίσως όλες αυτές οι ημερομηνίες να φαντάζουν τώρα άχρηστες λεπτομέρειες, Αλλά πιστέψτε μας το καλοκαίρι θα δείτε πόσο μεγάλη αξία θα έχουν στη δημιουργία του νέου Ολυμπιακού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.