Αποτυχημένη χρονιά…

'Ο,τι και αν γίνει στο πρωτάθλημα η σεζόν για τον Ολυμπιακό είναι αποτυχημένη...

‘Ο,τι και αν γίνει στο πρωτάθλημα η σεζόν για τον Ολυμπιακό είναι αποτυχημένη. Οι «ερυθρόλευκοι» θα δουν το Final 4 του Βελιγραδίου από το σπίτι τους, ενώ λίγους μήνες πριν είχαν ηττηθεί και στον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ. 

Η χρονιά δεν είναι αποτυχημένη γιατί ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στους τελικούς που έδωσε φέτος, αλλά γιατί η εικόνα του σε αυτά τα παιχνίδια ήταν κάκιστη. Και το πράγμα φώναζε από μακριά μήνες τώρα, όμως, στον Ολυμπιακό φαίνεται πως δεν το έβλεπαν. Και αν το έβλεπαν δεν έκαναν τίποτα για να το διορθώσουν, για να το βελτιώσουν. 

Ο κύκλος αυτής της ομάδας όπως την ξέραμε στα τελευταία χρόνια πρέπει να κλείσει οριστικά. Ακόμα και αν μείνει ο Σφαιρόπουλος, πρέπει να αλλάξει ο τρόπος με τον οποίο παίζουν οι «ερυθρόλευκοι». Δεν γίνεται μία ομάδα να παίρνει παίκτες όπως οι Τόμπσον, Ρόμπερτς, Γουίλτζερ και Ρόμπερτς και να βασίζεται μόνο στην άμυνα. Ποιο ήταν το σύστημα που είχε ο Ολυμπιακός προκειμένου να εκμεταλλευτεί το σουτ αυτών των παικτών; Δεν αγοράζεις επιθετικογενείς παίκτες για να παίζουν μόνο άμυνα…

Ο Ολυμπιακός βασίστηκε ΜΟΝΟ στην ικανότητα του Σπανούλη στο πικ εν ρολ και στην ικανότητα του Πρίντεζη να ποστάρει. Ο Σφαιρόπουλος δεν κοίταξε να ανοίξει το παιχνίδι του και να βασιστεί στις ικανότητες και άλλων παικτών. Αυτό ήταν το λάθος του και το «πλήρωσε» στα πλέι οφ με τον αποκλεισμό του. 

Και μην πει κάποιος πως ο Ολυμπιακός «πλήρωσε» την ατυχία του με τους τραυματισμούς, γιατί στα πλέι οφ ήταν έτοιμοι οι Τόμπσον, Μπράουν, Γουίλτζερ, οι οποίοι ήταν εκτός πλάνων του Ελληνα τεχνικού. Ο Γουίλτζερ τον εξέθεσε με την εμφάνιση του στο τελευταίο ματς, όπου είχε 12 πόντους σε 23 λεπτά. Αν έχεις έτοιμους παίκτες και προσπαθείς να παίξεις με τους τραυματίες, τότε το αποτέλεσμα είναι ο αποκλεισμός. 

Ο Ολυμπιακός είναι προβλέψιμος επιθετικά, γι αυτό και έχει κάνει τόσες ήττες φέτος σε πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα. Η επόμενη σεζόν για τον Ολυμπιακό πρέπει να ξεκινήσει από… σήμερα!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.