Δεν γυρίζει! Γύρισε

Το ΟΑΚΑ είχε γεμίσει για την ΑΕΚ! Όμορφη, εκκωφαντική, ξεσηκωτική ατμόσφαιρα! Δίπλα οι αντίπαλοι, φώναζαν χειροκροτούσαν και φορούσαν τα διακριτικά των υπόλοιπων φιναλίστ. Όλα αυτά στην Ελλάδα... Στο τέλος πάλι Ελλάδα!
Δημοσίευση: 07/05/2018 - 16:46

Το ΟΑΚΑ είχε γεμίσει για την ΑΕΚ! Όμορφη, εκκωφαντική, ξεσηκωτική ατμόσφαιρα! Δίπλα οι αντίπαλοι, φώναζαν χειροκροτούσαν και φορούσαν τα διακριτικά των υπόλοιπων φιναλίστ. Όλα αυτά στην Ελλάδα... Στο τέλος πάλι Ελλάδα! Μπήκαν μέσα και χάλασαν το γλέντι των παικτών που μάτωσαν να πάρουν αυτή την ευρωπαϊκή κούπα. Λες κι αν γινόταν μέχρι το τέλος σωστά κάτι θα παθαίναμε σαν έθνος.

Η διοργάνωση ήταν άρτια από κάθε άποψη. Η οικοδέσποινα ΑΕΚ, τα είχε ετοιμάσει όλα με κάθε λεπτομέρεια. Το ΟΑΚΑ έλαμπε και σε αυτό έβαλε το χέρι της και η FIBA με τα φώτα και τις μαγευτικές της οθόνες.

Αγωνιστικά μια ομάδα γεννημένη να μάχεται και να αντιδρά στα δύσκολα. Πριν από μερικές μέρες έχασε στην έδρα της από τον Προμηθέα και στον τελικό έβαλε 100 στη Μονακό με την άμυνα των 67 πόντων.

Οι Έλληνες παίκτες απορροφημένοι και δοσμένοι 100% στον στόχο, έκαναν Έλληνες στη νοοτροπία και τους Αμερικάνους της ομάδας. Ο Σάκοτα στον πάγκο ψύχραιμος, αλλά κυρίως έτοιμος. Η ΑΕΚ πλέον μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας έφερε ευρωπαϊκό τρόπαιο και δεδομένα πλέον επέστρεψε. Αν κοιτούσε κάποιος τα μάτια του Μάκη Αγγελόπουλου τη στιγμή του αγώνα, θα καταλάβαινε γιατί αυτή η ομάδα προοδεύει, συνεχίζει, κατακτά.

Μπράβο ΑΕΚ καλώς επέστρεψες στα πολλά και στα αστραφτερά.

ΥΓ Είναι τουλάχιστον απαράδεκτο να χαλάνε την απονομή κάτι τύποι που όλο το χρόνο δεν είχαν πατήσει σε μισό παιχνίδι της ΑΕΚ στο μπάσκετ. Κι αυτοί που κρύωναν όλο το χειμώνα στο άδειο ΟΑΚΑ να μην μπορούν να δουν την Ένωση να πανηγυρίζει όπως της πρέπει έναν ευρωπαϊκό τίτλο.