Ξεγραμμένη η Ρεάλ;

Της έδωσαν το καλύτερο κίνητρο από την αρχή της σεζόν και τελικά ήταν εκείνη που κόντρα σε όλα τα προγνωστικά κατέκτησε την Ευρωλίγκα δίνοντας ένα γερό μάθημα σε όλους.

Της έδωσαν το καλύτερο κίνητρο από την αρχή της σεζόν και τελικά ήταν εκείνη που κόντρα σε όλα τα προγνωστικά κατέκτησε την Ευρωλίγκα δίνοντας ένα γερό μάθημα σε όλους. 

Τη Ρεάλ δεν μπορεί κανένας να την ξεγράψει, ούτε να την υποτιμήσει. Το έκαναν πάρα πολλοί από την αρχή της σεζόν όταν αποχωρούσε ο ένας μετά τον άλλον και τελικά όλοι αυτοί την είδαν να προσθέτει στην τροπαιοθήκη της το δέκατο. 

Ολα ήταν εναντίον της φέτος, αλλά εκείνη ξεπέρασε κάθε εμπόδιο και μέθυσε από την επιτυχία της. Υπερβολικά πολλοί τραυματισμοί για μία ομάδα που έχασε το πλεονέκτημα έδρας για λίγα… δευτερόλεπτα. Συντριβή στο πρώτο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, χωρίς να τη λυγίσει. Το αντίθετο μάλιστα. 

Μπροστά της στο Final Four οι δύο καλύτερες ομάδες, με την πρώτη να φεύγει με κατεβασμένο το κεφάλι στον ημιτελικό δεχόμενη ακόμα ένα ηχηρό χαστούκι σε ημιτελικό. Στον τελικό τα εμπόδια ήταν δύο. Το πρώτο οι φίλαθλοι της Φενέρ που είχαν σχεδόν γεμίσει το γήπεδο. Οι Ισπανοί ακούστηκαν μόνο λίγο πριν την απονομή, αφού κατά τη διάρκεια του αγώνα οι φωνές των Τούρκων είχαν καλύψει τα πάντα. Δεύτερο εμπόδιο η Φενέρμπαχτσε του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. Και αυτή «προσκύνησε» τη «Βασίλισσα» και παρέδωσε το θρόνο στην ομάδα που έχει καθίσει περισσότερες φορές από κάθε άλλη. 

Η φετινή Ευρωλίγκα ανήκει στο παρελθόν και θα έχουμε να θυμόμαστε τις δύο νικήτριες της Κυριακής. Τη Ζαλγκίρις που βρέθηκε σε F4 μετά από 19 χρόνια κατακτώντας την τρίτη θέση και φυσικά τη Ρεάλ που κόντρα σε όλους και όλα ανέβηκε στο βάθρο του νικητή. 

Για ακόμα μία σεζόν η ΤΣΣΚΑ πήγε τραίνο στη regular season και έκανε… τέρμα στον ημιτελικό!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.