Βλέπει όσα θέλει ο Μαρτίνς

Ο Νίκος Γαβαλάς γράφει στο προσωπικό του blog για τις μετεγγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού και τον προγραμματισμό της νέας σεζόν, ο οποίος προχωράει όπως ακριβώς θέλει ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ραγδαίες είναι οι μεταγραφικές εξελίξεις για τον Ολυμπιακό. Η προ μηνών απόφαση τη διοίκησης των «ερυθρόλευκων» για ριζικές αλλαγές στο ποδοσφαιρικό τμήμα, υλοποιείται ταχύτατα και στο σωστό χρόνο. Στόχος είναι η διαμόρφωση, σε μεγάλο ποσοστό, του ρόστερ, με το οποίο θα αρχίσει να δουλεύει ο Πέδρο Μαρτίνς από το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Ζέεφελντ της Αυστρίας από τις 25 Ιουνίου έως τις 5 Ιουλίου.

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε οι ιθύνοντες των «Πειραιωτών» συνέχισαν να «τρέχουν» πολλές υποθέσεις. Αρχικώς ήταν το θέμα της απόκτησης του 25χρονου Βόσνιου μέσου, Σάνιν Πρίσιτς. Έπειτα, έφεραν στα «μέτρα» τους την περίπτωση επιστροφής του Γιάννη Φετφατζίδη στο Λιμάνι. Την ίδια ώρα ενημέρωσαν τον Ανδρέα Γιαννιώτη πως αφήνει το Περιστέρι για να ενταχθεί στο δυναμικό του Ολυμπιακού, καθώς στη νέα σεζόν θα είναι η πρώτη επιλογή για τη δύσκολη και συνάμα πάντα απαιτητική θέση κάτω από την εστία.

Και δε σταμάτησαν εκεί, αφού έβαλαν στο «τραπέζι» και το όνομα του νεαρού στόπερ του Παναθηναϊκού, Στέφανου Ευαγγέλου, η απόκτηση του οποίου μπαίνει στην τελική ευθεία. Θυμίζουμε πως έχουν ήδη έχουν αποκτηθεί ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο Μαντί Καμαρά και ο Δημήτρης Μάνος, ενώ το δρόμο της επιστροφής στην ομάδα του Πειραιά παίρνουν και οι δανεικοί Μανώλης Σιώπης και Κώστας Τσιμίκας.

Στην εξίσωση θα πρέπει να βάλουμε επίσης έναν έμπειρο στόπερ (προτεραιότητα παραμένει ο Μολεδο) και έναν επιθετικό, τους οποίους επιχειρεί να κλείσει άμεσα ο Ολυμπιακός. Και σίγουρα οι «Πειραιώτες» δε θα σταματήσουν εδώ τη μεταγραφική ενίσχυσή τους. Χωρίς ίχνος υπερβολής, ο Πέδρο Μαρτίνς βλέπει όσα θέλει καθώς αδειάζει η κλεψύδρα για την πρώτη συγκέντρωση της νέας σεζόν (είναι προγραμματισμένη για τις 15 Ιουνίου στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη). Έχοντας έγκαιρα στη διάθεσή του τους περισσότερους από τους παίκτες που θα στελεχώνουν το δυναμικό της επόμενης περιόδου, τότε θα μπορέσει να δουλέψει καλύτερα και (λογικά) αποτελεσματικότερα στην προετοιμασία του Ολυμπιακού. Η σημασία της οποία είναι τεράστια, από τη στιγμή που ουσιαστικά το καλοκαίρι θα αρχίσει να κτίζεται μία νέα ομάδα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.