Οι 26 μέρες προθεσμίας του Παϊρότζ για να μείνει ο ΠΑΟ στον αφρό!

Ο Δημήτρης Παπανικολάου γράφει στο προσωπικό του blog για την ανάγκη να αρχίσει η εισροή χρημάτων από τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσαντ στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ήταν πράγματι εποικοδομητικό το Σαββατοκύριακο του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ στην Αθήνα. Αφού τήρησε την ιεραρχία τα είπε κατά σειρά με τους Γιάννη Αλαφούζο και Νίκο Νταμπίζα και σήμερα θα δει και τον Γιώργο Δώνη.

Μάλιστα με Αλαφούζο και Νταμπίζα συμφώνησαν ο τελευταίος (ο Δώνης) να αποτελέσει τον προπονητή του Παναθηναϊκού για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ωστόσο ο Ταϋλανδός εκπρόσωπος της Pan Asia πρέπει να μιλήσει και με τους… λογιστές της εταιρείας του και να τους πει ότι για να έχει αξία η νέα τους επένδυση η ομάδα θα πρέπει να διατηρηθεί στην 1η κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. 

Θα πρέπει να εκμεταλλευθεί δηλαδή, με τον καλύτερο τρόπο το ορθάνοικτο παράθυρο που του άφησε η ΕΠΟ σχετικά με την επιβολή της ποινής για την μη αδειοδότηση της ΠΑΕ. 

Σύμφωνα με την ΕΠΟ λοιπόν, όλες οι ποινές που επιβλήθηκαν στους πράσινους και σε κάθε άλλη ομάδα που δεν εξασφάλισε άδεια, θα αρχίσουν να “τρέχουν” από τις 30 Ιουνίου. 

Μέχρι τότε τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και οι υπόλοιπες ομάδες θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν κινήσεις και να έρθουν σε συμφωνία με ποδοσφαιριστές για να ενισχύσουν το ρόστερ τους. 

Κατά συνέπεια αντί ο Νταμπίζας να παίρνει τηλέφωνο τον ΠΑΟΚ και να ζητά να πληρωθούν και τη νέα σεζόν από τον Ιβάν Σαββίδη (!) τα συμβόλαιά των Κάτσε και Μυστακίδη, ενώ θα παίζουν στον Παναθηναϊκό, καλό θα ήταν να πειστεί να δώσει καμιά προκαταβολή ο Παϊρότζ. 

Διότι θα πρέπει να μείνει στο τριφύλλι και κανένας παίκτης που θα έχει την δυνατότητα να σταθεί ανταγωνιστικά στο δύσκολο πρωτάθλημα που φαίνεται να έρχεται για τους πράσινους.

Ο Παναθηναϊκός θα ξεκινήσει με -6 βαθμούς και θα έχει και περιορισμό στις μεταγραφές. 

Σύμφωνα με το σχέδιο Βασιλειάδη που έχει δει το φως της δημοσιότητας και δεν έχει διαψευστεί, θα είναι μαζί με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό επικεφαλής των δύο ομίλων των 10 ομάδων. 

Η κλήρωση, που θα γίνει βάση της δυναμικότητας των υπόλοιπων ομάδων, θα συμπληρώσει τους δύο ομίλους. 

Κι ο Παναθηναϊκός θα πρέπει στον έναν από αυτούς να τερματίσει τουλάχιστον στην 5η θέση για να μπορεί από τον Ιανουάριο του 2019 να είναι στον όμιλο των 10 ισχυρών (5+5 από κάθε όμιλο) που θα δώσουν τη μάχη για ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Αλλά ακόμα και να μη καταφέρει την Ευρώπη στη συνέχεια, θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 8ος για να αποφύγει τον υποβιβασμό (θα συμβεί με τον 9ο και τον 10ο του πρώτου ομίλου) στη Football League της περιόδου 2019-2020.

Καλές οι συζητήσεις του Παϊρότζ με τον Αλαφούζο και σωστά γίνονται για να μην υπάρχουν κενά σε τέτοιου είδους αγοραπωλησίες, αλλά υπάρχουν και ορισμένα χρονικά περιθώρια που δεν γίνεται να μείνουν ανεκμετάλλευτα.

Και για τον Παναθηναϊκό αυτά παύουν να ισχύουν μετά τις 30 Ιουνίου 2018. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.