Ο “μάγος” και τα δώρα

Ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου γράφει στο προσωπικό του blog στο Novasports.gr για τον προπονητή της ΑΕΚ, Γκουστάβο Πογιέτ, και την ανάγκη του αποτελέσματος στην Ένωση.

Ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου γράφει στο προσωπικό του blog στο Novasports.gr για τον προπονητή της ΑΕΚ, Γκουστάβο Πογιέτ, και την ανάγκη του αποτελέσματος στην Ένωση.

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε ο Πογέτ στα μάτια των φίλων της ΑΕΚ είναι κάτι μεταξύ Γκουαρντιόλα και Μουρίινιο. Πήρε όλα τα ντερμπι χωρις να δεχτεί γκολ, έχει την ομαδα του δεύτερη και χωρις να απειλείται ουσιαστικά απο κανεναν, με εντυπωσιακό ρεκόρ 11 νικών στα τελευταια 14 για πρωταθλημα και κυπελλο, βάζοντάς την ξανά στον ποδοσφαιρικό χάρτη μετά την περιπέτεια που είχε στις μικρότερες κατηγορίες. 

Η ανάγκη του αποτελέσματος, το 3ποντο που έρχεται σχεδόν σε κάθε ματς, σκεπάζει τις πιθανές μουτζούρες στον πίνακα ζωγραφικής που φτιάχνει κάθε Σαββατοκύριακο. Απλώς απορώ και έχω εκφράσει ανοιχτά αυτή την απορία μου σε κάθε καλεσμένο που έχει περασει απο τα στουντιο των καναλιών novasports στην εκπομπή ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ, ποια θα ήταν η αντιμετώπιση των φίλων της Ένωσης σε περίπτωση που Έλληνας προπονητής καθοδηγούσε την ομαδα και είχε ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα με παρόμοιο θέαμα. Νομίζω οτι όχι μόνο δε θα αποθεωνόταν, οπως γίνεται τώρα με τον Ουρουγουανό, αλλά θα χε στηθεί ήδη στον τοίχο του ναι μεν αλλά…

Ναι χρειάζονται χρήματα για την ποιότητα όπως ειπε μετά το 0-0 με τον Αστερα στην Τρίπολη, αλλά επισης χρειάζεται προσπάθεια με μόνο μία κίνηση από τον πάγκο να εξαφανίσεις τρεις (3) παίχτες. Με Τζεμπουρ στο πλάι, Αραβιδη στην κορυφή ανάμεσα στα θηρία και την μπάλα να πηγαίνει ψηλά και Βάργκας εσωτερικό μέσο στο ανάποδο τρίγωνο, κατάφερε να εξαφανίσει και τους τρεις στην αναμέτρηση της Τρίπολης. Κι όλο αυτό έρχεται μετά τα μαγικά στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όπου δεν έβαλε τον Αραβιδη ουτε καν στο πλάι, λες και οι Σανκαρε Ζησοπουλος ειναι κοντύτεροι από τους στόπερ του τριφυλλιού, ξεκίνησε τον Πλατέλλα και μετά στην Τρίπολη ήταν εκτός αποστολής για κάποιο περίεργο λόγο και διάφορα άλλα που έχουν ήδη αναλυθεί. 

Το σίγουρο ειναι πως αν ο Παπαπέτρου έδειχνε το πέναλτι στη λαβή του Ιγγλεσιας στον Λαμπρόπουλο, θα χαμε μία ακόμη νίκη για την ΑΕΚ και ακόμη μια Πογετιάδα να διαβάσουμε σήμερα. 

ΥΓ. Στα δώρα που κάνει ο προπονητής της ΑΕΚ πάντως, δε θα πουν αρκετές φορές ακόμα όχι οι αντίπαλοι όπως έκανε ο Παναθηναϊκός και ο Αστέρας, 2 ομάδες που λογικά θα αντιμετωπίσει ο δικέφαλος και στα play offs.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.