Αυτό είναι το σημαντικότερο όλων…

Ο Νίκος Γαβαλάς γράφει στο προσωπικό του blog πως το σημαντικότερο όλων είναι πως ο Πέδρο Μαρτίνς δεν είναι τόσο νέος στον Ολυμπιακό, εν όψει της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Το ραντεβού είναι για τις 6 το απόγευμα στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη. Πιο νωρίς από κάθε άλλη φορά –το ημερολόγιο δείχνει 15 Ιουνίου- και οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν την πρώτη τους συνάντηση για την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Θα γίνουν πρώτα τα απαραίτητα ιατρικά και εργομετρικά τεστ και από τη Δευτέρα θα αρχίσουν οι προπονήσεις. Και μία εβδομάδα μετά ο Πέδρο Μαρτίνς θα διαμορφώσει την αποστολή που θα «πετάξει» για το Ζέεφελντ, όπου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο μέρος της προετοιμασίας έως τις 5 Ιουλίου. 

Στην παρούσα φάση, το σημαντικότερο όλων είναι το γεγονός πως ο νέος προπονητής δεν είναι τελικά τόσο νέος στον «οργανισμό» Ολυμπιακός. Το γεγονός πως η διοίκηση ήρθε σε συμφωνία μαζί του ενώ ήταν σε εξέλιξη το τελευταίο πρωτάθλημα, του έδωσε τη δυνατότητα να μάθει πολύ καλά που έχει έρθει, να αναλύσει το ρόστερ και να ανακαλύψει τα κατατόπια στο Ρέντη. Έχει περάσει πολλές, ατελείωτες ώρες στο Αθλητικό Κέντρο των «ερυθρόλευκων» προκειμένου να εμφανιστεί πανέτοιμος στην έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου. Και τούτο είναι εξόχως σημαντικό. Είναι επίτευγμα της στρατηγικής της διοίκησης των «Πειραιωτών» να του δώσει πολύ χρόνο για να μάθει έγκαιρα όλα όσα αφορούν τον Ολυμπιακό. 

Βεβαίως άπαντες κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Αλλά κατά την προσωπική μας άποψη, οφείλουμε να αναδείξουμε τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα του Πειραιά μπαίνει στην αφετηρία της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Οι συνθήκες είναι οι καλύτερες δυνατές, αφού έχει γίνει η κατάλληλη προεργασία. Στο «κάδρο» των δεδομένων θα πρέπει να βάλουμε και τη μεγάλη θέληση του Πέδρο Μαρτίνς για να πετύχει στους «Πειραιώτες». Με όποιον επικοινωνούμε στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, εισπράττουμε ακριβώς την ίδια απάντηση: ο νέος προπονητής ήρθε για να πετύχει.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.