Στις Άλπεις βάζει τη «σφραγίδα» του ο Μαρτίνς

Ο Νίκος Γαβαλάς γράφει στο προσωπικό του blog για το "χτίσιμο" του νέου Ολυμπιακού που θα φέρει την υπογραφή του Πέδρο Μαρτίνς.

Και φέτος, οι «ερυθρόλευκοι» θα πραγματοποιήσουν το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας τους στο προπονητικό κέντρο του Ζέεφελντ που βρίσκεται σε υψόμετρο άνω των 1.000 μέτρων. Βλέπετε, οι αυστριακές Άλπεις είναι ο αγαπημένος προορισμός του Ολυμπιακού.

Σε απόσταση 17 χιλιομέτρων βορειοδυτικά της περιοχής του Ινσμπρουκ, η αποστολή των «Πειραιωτών» θα εγκατασταθεί από τη Δευτέρα το απομεσήμερο έως και το βράδυ της 5ης Ιουλίου, προκειμένου ο Πέδρο Μαρτίνς να αρχίσει να δουλεύει σε εντονότατους ρυθμούς το πλάνο του για τον Ολυμπιακό που σχεδιάζει.

Στη διάθεσή του βρίσκονται 26 ποδοσφαιριστές, οι Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Φορτούνης, Γιαννιώτης, Γκερέρο, Καράδαης, Κούτρης, Μάνος, Μανθάτης, Μάριν, Νικολάου, Νικολής, Πάρντο, Ρομαό, Σάλιακας, Σκαφίδας, Τσιμίκας, Βέργος, Βρουσάι, Βούκοβιτς. Αλλά να είστε βέβαιοι πως θα έρθουν και άλλα πρόσωπα στην Αυστρία. Για παράδειγμα, την 1η Ιουλίου θα αφιχθεί ο Χριστοδουλόπουλος και λογικά ο Ευαγγέλου, αλλά και ο Φετφατζίδης. Και πιθανότατα κάποια ακόμη μεταγραφικά αποκτήματα που ετοιμάζεται να κλείσει άμεσα η ομάδα του Πειραιά. Όμως, ενδέχεται να φύγει και κόσμος σε περίπτωση κατά την οποία προκύψουν προτάσεις, όπως συνέβη με την περίπτωση του Σεμπά, που γίνεται κάτοικος Κίνας.

Δίχως άλλο θα έχουν ενδιαφέρουν οι προπονήσεις επί αυστριακού εδάφους, αλλά και τα δύο πρώτα φιλικά του καλοκαιριού, με την Βάτενς το Σάββατο και την Μποτοσάνι στις 4 Ιουλίου. Θα δούμε την πρώτη «σφραγίδα» του Μαρτίνς στο «ερυθρόλευκο οικοδόμημα». Εμείς και φέτος ακολουθούμε την αποστολή του Ολυμπιακού στις Άλπεις για να σας μεταφέρουμε όλες τις πληροφορίες και το ρεπορτάζ. Παράλληλα για μία ακόμη χρονιά της φιλικά των «Πειραιωτών» θα μεταδοθούν απευθείας από τα κανάλια novasports. Επιπλέον, θα είμαστε στη διάθεσή σας για να σας απαντήσουμε στα ερωτήματα που θα έχετε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του Ολυμπιακού. Καλή ποδοσφαιρική σεζόν…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.