Τους πήρες τα μυαλά ρε Πανιώνιε…

Ο Γιώργος Βασιλείου γράφει στο προσωπικό του blog για τη νίκη 3-1 του Πανιωνίου επί του ΠΑΟΚ και το όνειρο της Ευρώπης, που ήρθε πιο κοντά για την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Σε παίκτες, τεχνικό τιμ, διοίκηση, φιλάθλους. Ντελίριο ενθουσιασμού στη Νέα Σμύρνη. Για την καλύτερη πορεία του Πανιωνίου τα τελευταία 15 χρόνια, τηρουμένων των αναλογιών φυσικά. Γιατί υπάρχει και η εκπληκτική χρονιά του Λίνεν, αλλά τότε υπήρχε ο Τσακίρης και η ομάδα λειτουργούσε σε άλλη βάση. Αυτός ο Πανιώνιος άρχισε τον σχεδιασμό με περιορισμό στην ενίσχυσή του, τρεις μόλις ξένους που στην πορεία έγιναν δύο, σε πολλά παιχνίδια με ελληνική ενδεκάδα και δίχως οικονομική άνεση (που υπήρχε επί ημερών Τσακίρη). Αρχικά όλοι μιλούσαν για ένα όμορφο παραμύθι, στη συνέχεια όμως έγινε πραγματικότητα. 

Τα διθυραμβικά σχόλια δεν έχουν τέλος φέτος για τον Πανιώνιο. Κάθε Κυριακή ή κάθε αγωνιστική αν προτιμάτε και μια υπέρβαση από τους “κυανέρυθρους”, οι οποίοι αποδεικνύουν πως δεν έχουν ταβάνι. Το 3-1 επί του ΠΑΟΚ σφράγισε μια ονειρική, μια μαγική χρονιά για τον Πανιώνιο. Η (μαθηματική) είσοδος στην πεντάδα προσφέρει στους παίκτες του “Ιστορικού” αυτό που άξιζαν με τη συνολική τους παρουσία στο φετινό πρωτάθλημα. 

Ο Πανιώνιος είναι η πιο σταθερή ομάδα του πρωταθλήματος και έφτασε στην πεντάδα χωρίς τυμπανοκρουσίες. Το αντίθετο μάλιστα. Σεμνά, ταπεινά και με προσήλωση στον στόχο του, ο οποίος (η αλήθεια είναι) επαναπροσδιορίστηκε στα μισά της περιόδου. Παραμονή στην κατηγορία ήταν στην αρχή της σεζόν και μέχρι τα Χριστούγεννα, είσοδος στην πεντάδα από τα μισά και έπειτα. Για να φτάσουμε στο βράδυ της Κυριακής, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε ο Πανιώνιος να εξασφαλίζει τα πλέι οφ και στο γήπεδο να βλέπουμε πανηγυρισμούς παικτών και φιλάθλων με το… κλασικό “Όλε-Όλε”. Εικόνα που είχαν ξεχάσει οι φίλοι του “Ιστορικού”, αφού την τελευταία πενταετία όχι πεντάδα δεν έβλεπαν, αλλά την παραμονή να επιτυγχάνεται στο τέλος κάθε χρονιάς. 

Πλέον, το μόνο που έχει ενδιαφέρον είναι η ολοκλήρωση της διαδικασίας της αδειοδότησης. Άπαντες περιμένουν την πολυπόθητη άδεια για να γνωρίζουν αν θα υπάρξουν έξι ακόμα παιχνίδια στα πλέι οφ και παρουσία στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν. Οι διοικούντες εκφράζουν την αισιοδοξία τους για θετική έκβαση, δεν έχουμε παρά να τη συμμεριστούμε. 

Στα του αγώνα, ο Πανιώνιος έδειξε από την αρχή τι ήθελε στο γήπεδο. Τη νίκη. Πραγματοποιώντας μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του στο φετινό πρωτάθλημα επιβλήθηκε 3-1 του ΠΑΟΚ, σε ματς που ήταν πολύ καλό τακτικά από τους παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη. 

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Τάσος Μπακασέτας. Δύο γκολ ακόμα, έφτασε τα 11 και πλέον θεωρώ απίθανο να βρίσκεται στον Πανιώνιο και τη νέα σεζόν, με τους “κυανέρυθρους” να βάζουν στα ταμεία τους ένα ποσό που μπορεί να αγγίξει ακόμα και τα επτά (7) ψηφία. 

ΥΓ: Ο τίτλος του άρθρου δεν είναι τυχαίος. Μέσα στη μέρα θα παρακολουθήσετε βίντεο και θα τον καταλάβετε.

ΥΓ 2: Ο Πανιώνιος είναι τέταρτος. Τ Ε Τ Α Ρ Τ Ο Σ ! ! !


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.